torsdag 8 december 2016

Varför, varför, varför Hanna Hellquist? Varför sitter du tyst med vad du vet om bedragaren Manuel Knight? Är det för att du så totalt gjorde bort dig när bedragaren Manuel Knight totalt gjorde bort dig?

Ja, denna Hanna Hellquist, vad skall man säga om henne? Skall vi Groundhogs säga vad vi tycker, så är det att hon är en självgod och okritisk journalist-wannabe som Dagens Nyheter upplåtit plats till att fritt få skriva vad hon tycker och tänker. Det är därför det blir som det blir.

DN är en av de tidningar som valt att lämna medlemskapet i TU. Orsaken sades vara att man tyckte att medlemskapet var för dyrt. Vi tror att det i själva verket var ett missnöje med Jeanette Gustafsdotter, som vd för TU, som var den egentliga orsaken. Om Jeanette Gustafsdotter skrev vi i förrgår en artikel. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/jasa-du-jeanette-gustafsdotter-vd-for.html

Om det är missnöje med Jeanette Gustafsdotter kvaliteter som är den egentliga orsaken till att DN hoppade av TU, så förstår vi inte hur DN kan låta Hanna Hellquist få fortsätta att skriva sina krönikor där. NB! Vi vill på intet sätt försöka strypa Hannas rätt till att fritt få uttrycka sig, för till skillnad från Hanna Hellquist så värnar vi inom grävargruppen allas rätt till att fritt få yttra sig, det innefattar då alltså även mäns rätt till att få yttra sig. Ta en titt på hur Hanna Hellquist skrev i DN 2/12 och begrunda vad det är Hanna Hellquist egentligen vill säga:  
 
Vi undrar varför Hanna Hellquist vill hindra män från att öppna munnen. Är det bara kvinnor likt Hanna Hellquist som skall få behålla rätten till yttrandefrihet? Vi vill som sagt inte tysta Hanna Hellquist, men vi tycker att DN -som väl anser sig värna Det Fria Ordet- kanske inte borde upplåta plats till en som vill tysta hälften av befolkningen i Sverige. Hanna Hellquist har ju dessutom en nästan alldeles egen megafon, nämligen Sveriges Radio. I programmet Morgonpasset i P3 förekommer Hanna Hellquist som en av programledarna. Vi har gång efter gång på denna vår blogg hårt kritiserat Sveriges Radio och det med all rätt, med tanke på hur ansvariga på bolaget låtit Manuel Knight få bli presenterad som både psykolog och elitsoldat, när han i själva verket inte är något av det, utan bara en simpel bedragare från USA. Så det är lite tudelat för oss detta med Sveriges Radio/Morgonpasset i P3: å ena sidan är det en stor skandal att Sveriges Radio lämnat plats åt Manuel Knight, en mytoman, att få ljuga och få betalt för det -fast å andra sidan är det ju så förbaskat skoj att se och höra hur Mytomanuel Knight den 9 oktober 2013 i direktsändning lurar brallorna av bl a Hanna Hellquist. Hon sitter och tindrar med ögonen. Storögt betraktar hon det hon tror är en äkta US Special Forces, medan Manuel Knight bara fyller henne och de två andra programledarna med sin skit. Hanna Hellquist tackar och tar emot.Det här har vi skrivit om tidigare. För nästan precis ett år sedan publicerade vi denna artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/hanna-hellquist-lat-sig-luras-av-manuel.html

Fler artiklar där Hanna Hellquists namn nämns hittas lätt med etiketten 'Hanna Hellquist'. Betänk att det är samma Hanna Hellquist som vill att män skall hålla sin käft, som under direktsändning inte kan få nog av att höra Manuel Knight berätta om sitt fantastiskt spännande liv (läs: sitta i Sveriges Radio:s studio och ljuga för hela svenska folket om att vara elitsoldat och till råga på allt få betalt för det). 

Här länk till Sveriges Radio och programmet 'Manuel Knight och livet i U.S. Special Forces': 

Hanna Hellquist vet om att Manuel Knight har fuckat upp henne rejält. Hanna Hellquist vet om att hon hårt blivit utnyttjad av missdådaren Manuel Knight när han i marknadsföringssyfte av sin förljugna persona passar på att ljuga i direktsändning. Vi kan berätta att Manuel Knight bara ser Hanna Hellquist som ännu en dum kvinna som han kan utnyttja för sina egna syften. Så har det varit hela hans liv, men till skillnad från förr, så har Manuel Knight under senare år, rått garvande, kunnat knalla till banken och sätta in ännu ett honorar. Detta sker medan lilla frun Anne Knight av förtjusning och girighet gnuggar sina händer. Hanna Hellquist vet om att hon blivit lurad av en man. Men Manuel Knight är ingen vanlig man. Han är en myto-man.

Till vår rubrik. Varför sitter Hanna Hellquist bara tyst? Hon kunde ju tipsat ledningen för DN om att det ligger ett scoop i det att en amerikansk militär bedragare under en lång följd av år har lurat hela Sverige, men att ingen har upptäckt det. Hanna Hellquist kunde medgett att hon låtit sig luras och ingen hade i så fall hånat henne om hon samtidigt på det viset medverkat till att få stopp på bedragarparet Anne och Manuel Knights plundring av Välfärds-Sverige. Hanna Hellquist insåg inte att hon hade vapnet i sin hand att ge Manuel Knight betalt för gammal ost och bli hyllad för att hon som kvinna satte ned foten och sa att naff-is-inaff. Istället satte Hanna Hellquist ned foten bredvid Manuels för att jämföra storleken på deras resp fötter. Bild finns som #4 i SR-länken ovan. På bild #1 och #3 syns fähunden/tjuven Manuel Knight posera med den challenge coin han stulit från Mike Czarnecki. Bilderna är tagna av Christoffer Malm som vi tidigare trott vara fotograf hos Sveriges Radio. Det har nyligen kommit till vår kännedom att Christoffer Malm inte är egentlig fotograf på Sveriges Radio, utan journalist med produktionsansvar för Morgonpasset. Om det är på det viset, så är hans bilder ännu mer oansvarigt upplagda av Sveriges Radio. Tycker vi.

DN tiger om vad man vet om Manuel Knights samröre med Försvarsmakten. Se PS i vår artikel från igår: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/idag-for-22-ar-sedan-foddes-jeremy.html

Två av DN:s medarbetare, Hanna Hellquist och Erik Helmerson, vet alltså båda om att Sverige under åratal utsatts för en pågående köpenickiad i miljonklassen, men istället för att slå larm, så tiger DN. Varför, varför, varför?

Jeanette Gustafsdotter har alltså helt fel: det går inte att lita på att svenska tidningar på egen hand tar sitt ansvar och granskar händelser och skeenden. MSM-media aka gammelmedia aka reguljärmedia är inte att lita på. Det har vår blogg kunnat visa. I all ödmjukhet har vi här under mer än ett års tid presenterat bevis för två saker: (1) att Manuel Knight är en bedragare plus (2) att svensk reguljärmedia inte vill/vågar skriva om saken och att orsaken gissningsvis ligger i att man då måste dra ned några journalistkollegor från de piedestaler man varit med om att sätta upp dem på. Stina Lundberg Dabrowski är bara en av dessa journalister. Vi har många fler namn. Sagt upplysningsvis. 

Ett PS: Strax efter Ekot kl 09 i SR P1 blev Carina Ohlsson, ordf i socialdemokratiska kvinnoförbundet, intervjuad av SR:s Håkan Widman. Det handlade om ett lagförslag från regeringen om att kriminalisera svenskars köp av sexuella tjänster i länder där just köp av sådana tjänster inte är förbjudna. Advokatsamfundets sekreterare Anne Ramberg har invändningar mot förslaget och så har även justitieutskottets ordf Beatrice Ask. Vi har inte fått tag på vår grävargrupps jurist, så vi avstår att i nuläget ge oss in i debatten. Anledningen till att vi ändå tar upp ämnet beror på hur Carina Ohlsson under intervjun uttryckte sig. Vid två tillfällen anger hon att det är fråga om mäns köp av sexuella tjänster i utlandet. Groundhogs kan berätta för Carina Ohlsson att det finns svenska kvinnor som köper sex i utlandet. Många kvinnor gör detta i länder som t ex Kenya, Tanzania och inte minst i Gambia. Det landet har länge varit ett välkänt resmål för kvinnor som önskat köpa sex, ofta då av mycket unga män. I en del fall kan vi tala om barn.
 
Vi vill påminna om att Manuel Knights svärmor Kristina Eriksson under slutet av 90-talet gjorde frekventa resor till just Gambia och till slut hade hon hittat en i hennes tycke tillräckligt ung man, Adama Diarra, som hon så småningom köpte med sig hem. Ingen ångervecka ingick, men vi tror att Kristina Eriksson bittert ångrar den importen. Det var Adama Diarra som så småningom visade sig vara en mördare. Blev en kändis på Flashback. Både han och Kristina Eriksson.

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/