fredag 16 december 2016

Varför hålls Kodjo Akolor inburad, när det förstås borde vara Manuel Knight som skall sitta i kurran?

Just nu pågår Musikhjälpen och genom att låta tre personer under några dygn sitta i en glasbur på Stortorget i Örebro, skall man försöka samla in pengar för att med dessa pengar kunna hjälpa barn i världen att få gå i skola. Groundhogs stöder tanken. Utbildning är bra. Inbillning är mindre bra.

Manuel Knight, bedragaren, är än så länge på fri fot. Vi har aldrig gjort nån hemlighet av att vi anser att han borde buras in och helst då i USA. Manuel Knight har sysslat med inbillning ända sen han år 1993 kom till Sverige. Sveriges Radio har ända sen 2001 blivit lurade av honom och han har ofta fått sitta i radio och ljuga. Han har därigenom inbillat svenska folket att han skulle vara en US Special Forces-elitsoldat, med erfarenheter från krig runtom i världen och han påstår sig också ha suttit krigsfånge hos irakiska soldater, en uppgift som är mycket lätt att motbevisa; US Army har öppna register och när Manuel Knight ljuger om att han skulle ha befriats av ”sitt team”, så är han långt ute på isen. Fast detta märker inte omgivningen. Detta märkte inte Kodjo Akolor i oktober 2013. Då satt de båda plus Martina Thun och Hanna Hellquist tillsammans i Morgonpasset i P3. Vi har nyligen berättat om det tillfället. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/varfor-varfor-varfor-hanna-hellquist.html

Där lade vi upp ett YT-klipp som visar hur Manuel Knight, psykopaten/mytomanen, under en halvtimme bl a ljuger om hur han av general Jerry Rutherford blev handplockad till en Special Forces-utbildning. Det är närmast outhärdligt att lyssna på hur Manuel Knight ljuger de tre programledarna fulla med sitt BS, men de märker ingenting, för de är så bländade av hans person och de tror sig veta att Stina Lundberg Dabrowski har kontrollerat hans CV, men se det missade Stina helt..

Idag skall vi bjuda på fortsättningen av Manuel Knight som gäst hos Hanna Hellquist & Co. Här varsågod:
Manuel Knight börjar i detta avsnitt vid 1:00 ljuga om 10th Special Forces (1st Battalion). Vid 3:00 börjar han dra den gripande, men falska, storyn om när han och kompisen ”Tim” blev tillfångatagna. Vid 9:00 blir kollegan ”Tim” (läs: Mållgan) skjuten i axeln. Vid ca 10:00 tar Martina Thun upp ärret i pannan till diskussion. Det sker bara plötsligt sådär. Då berättar Manuel Knight att det ärret skulle uppkommit när han blev slagen av en irakier beväpnad med ett vapen. Fast då stämmer ju inte det som lilla frun Anne Knight, f Eriksson, år 2011 berättade för Erik Olkiewicz , för då var det ärret över vänster öga som irakiern skulle ha åstadkommit. Fast Erik Olkiewicz skriver i sin andra artikel att just det ärret har tillkommit efter ett knivslagsmål, . Läs i de båda AB-artiklarna i vårt inlägg här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/erik-olkiewicz-frilansjournalisten-som.html

Det är tydligt att Erik Olkiewicz inte har förmåga att komma ihåg vad han skrivit i sin ena artikel, förrän han ändrar uppgifter i nästa. Vi påstår inte att Erik Olkiewicz ljuger, bara att han är en usel journalist. Det är svårt för Manuel Knight att ljuga för han tvingas försöka komma ihåg vad han sagt. Att vi ens bryr oss om allt det där pladdret om ett par ärr, beror på att såna historier, de om ärr uppkomna i påstådd strid, tycks imponera stort på lättflirtade kvinnor, som t ex Martina Thun och givetvis då också Erik Olkiewicz, hypnotisören som blev som hypnotiserad och tankeparalyserad av Manuel Knights persona.. (*suck*)

Vid 12:00 får Manuel Knight berätta om vad det var som fick honom till att bli militär. Givetvis får vi höra det förväntade om en vilja att ”få göra skillnad”. Han hänvisar till mottot som finns präglat på Special Forces' challenge coin där man kan läsa: <De oppresso liber> d v s ”Befria de förtryckta”. Betänk en sak: där i studion sitter aset Manuel Knight och exponerar den challenge coin han stulit av Mike Czarnecki och allt detta medieras med hjälp av Sveriges Radio:s anställda, Christoffer Malm, Kodjo Akolor, Martina Thun och Hanna Hellquist, ”författarinnan” som anser att män inte borde få öppna munnen, eftersom män är ”så tråkiga”. Vi undrar stilla om inte Manuel Knight taxonomiskt skall räknas in bland ”män”. Vad säger Hanna Hellquist? 

Martina Thun kan inte släppa det där ärret i pannan, så vid 13:30 tar hon än en gång upp det till diskussion. Konstigt att de tre i buren inte verkar ha lyssnat på när Anja Thorkelsson år 2001 för Sveriges Radio:s räkning ”intervjuar” Manuel Knight, för då berättar han om sina topphemliga uppdrag, så topphemliga att han inte får berätta om dem.. De tre i buren har inte ens gjort research i Sveriges Radio:s egna arkiv. Pinsamt.
Här finns programmet från 2001 att lyssna på:===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/