fredag 9 december 2016

Fredagsmix: En svensk kulturminister bekämpar yttrandefriheten jubileumsåret 2016. En aggressiv amerikansk militär bedragare dras allt längre in i desperation och blir alltmer hämndlysten. En norskägd svensk kvällstidning har börjat ägna sig åt att granska statligt slöseri med skattepengar. En läsare reagerade starkt över vad den fick se på filmklippet vi lade upp igår.

Vi hoppas att den blandningen skall smaka våra läsare. De som följer oss har säkert noterat att vi har lagt in en sorts högre växel i form av artiklar med ökad halt av indignation och det är ingen tillfällighet. Vi går mot jul. En sak vet vi: den Knight-Erikssonska klanen sitter inte precis och tindrar med ögonen i väntan på Julafton. Den här julen blir inte likt någon annan för det packet och det vet de om.

Vi tar ämnena i rubriken i tur och ordning. Den svenska kulturminister vi syftar på är förstås Alice Bah Kuhnke. Vår tidningsnördige grävling som sniffar efter godbitar, fann i veckan i Göteborgs-Posten en ledare som gav vår kulturminister en käftsmäll. Vi älskar tydlighet och även om vi inte i alla delar alltid applåderar GP, så kan det vara uppfriskande med klarspråk. Här länk till artikeln:  
 
Sverige är i stort sett ett väldigt fritt land. Tänk att utan risk för att bli kastad i fängelse kunna skriva så insinuant som att man framställer en minister som lite lätt förståndshandikappad. Det är frihet, det! Men den ministern är alltså inte främmande för att detta jubileumsår, 250 år av tryckfrihet, börja tafsa på rätten att yttra sig?! Att anklaga Alice Bah Kuhnke för att missbruka sitt ämbete, det är friskt och fränt skrivet. Sånt gillar grävlingar. Det är dessutom befogad kritik om någon frågar oss.

Den amerikanske militära bedragaren är förstås Manuel Knight. Sedan vi startade denna blogg och började offentliggöra paret Anne och Manuel Knights mångåriga bedrägerier har vi fått frågor om vi inte är rädda för (1) -att bli stämda för det vi skriver (2) -att bli utsatta för våld för det vi skriver (3) -att bloggen skulle kunna bli nedplockad 

Så här är det. Ang pkt (1) Vi vet att Manuel Knights stab visserligen kanske varit i kontakt med rättsvårdande myndigheter, men gissningsvis blivit avrådda från att väcka enskilt åtal mot någon av dem de tror kan finnas med i redaktionen eller som varit uppgiftslämnare till oss. Den jurist vi konsulterar skulle välkomna en stämning, för det skulle ge oss gratispublicitet och vi skulle tacka så mycket. Den processen skulle också ge oss möjlighet att till domstolen inhända graverande material rörande paret Knighs långvariga plundring av Välfärds-Sverige. Ang pkt (2) Det är ingen hemlighet att Manuel Knight besitter ett stort våldskapital samtidigt som han saknar spärrar. Han har stora aggressionsproblem, vilket hans krogbråk illustrerar och som beskrivits av hans kamrater i det militära. Paret Anne och Manuel Knight inser att deras imperium är på väg att falla sönder och de vet att orsaken stavas Groundhogs. Manuel Knight har för en tid sedan i en butik hotat en av våra uppgiftslämnare. Skulle paret få för sig att permanent försätta någon av våra medarbetare/ uppgiftslämnare ur spel (t ex köpa en vitrysk hitman eller något annat lika primitivt), så skulle det inte rädda dem från den undergång som väntar dem. Fakta om paret Knight är av säkerhetsskäl spridd inom grävlingflocken och detsamma gäller för fakta om Annes storasyster Katarina Eriksson och mamman /mormodern/Manuels svärmor Kristina Eriksson. Brodern Peter Eriksson och pappan Christer Eriksson har vi nog redan tuggat färdigt. Ang pkt (3) Att försöka stoppa vår blogg är förstås som en våt dröm för bedragarparet, men grävlingarna i flocken är inte födda igår, så vi har tänkt proaktivt. Vi har reggat 'manuelknight.blogspot.xx' över hela världen; från USA i väster till Kina i öster och från Norge i norr till Italien i syd. Vi har även på andra sätt vidtagit åtgärder för att bloggen skall få evigt liv, bl a genom att det hela tiden läggs upp säkerhetskopior på Wordpress vilket vi också skriver som fotnot i varje artikel vi publicerar.

Slöseri med statliga medel (läs: skattepengar) har Aftonbladet plötsligt börjat intressera sig för. Vi undrar vad det kan komma sig. Igår hängde AB ut Domstolsverket som köper nöjen o likn för 40 miljoner årligen. Här länk: http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/K4qd7/gor-av-med-40-miljoner--varje-ar

Vi vill gärna påminna om att Domstolsverket även köpt in Manuel Knight. Vad i h-e skulle den pajasen kunna bidra med till personalen inom Domstolsverket?! Om hur man högpresterar medan man låtsas att man tillsammans med ”Mållgan” sitter som krigsfånge hos irakiska soldater, kan det vara det som Domstolsverkets personal behövde höra?

Men Domstolsverket är inte den enda myndigheten som köpt in bedragaren Manuel Knight. Som alla våra läsare känner till, så har Försvarsmakten (FM) varit en storkonsument av Manuel Knights tjänster och man har under årens lopp lagt långt över en halv miljon av skattebetalarnas pengar på att göda det vidriga svinet. Tidigare i veckan hade AB en artikel om hur FM köpt Linda Bengtzing för 75 000 kr. Här länk:

I sammanhanget tycker vi ändå att det är mindre klandervärt; Linda Bengtzing är ju trots allt en äkta sångerska. Manuel Knight däremot, han är ingen elitsoldat från US Special Forces som han lurade i folket inom FM, utan det enda som är äkta hos Manuel Knight, det är hans mytomani och hans narcissism. Vi hoppas på att FM:s jurister snarast börjar kika på hur de skall kräva Manuel Knight på återbetalning av arvodena. Vår uppmaning till FM: Stäm skiten ur fanskapet asap!

Så till den sista syrliga karamellen i vår fredagsmix. En person som hade sett YT-klippet vi lade in i gårdagens artikel och där Manuel Knight besöker Morgonpasset i P1 reagerade över hur Manuel Knight beter sig. Det var framförallt detta med hur tjuven Manuel Knight pösande av självgodhet stoltserar med den challenge coin han stulit från Mike Czarnecki. Här nedan klippet:


 
Att lyssna och se Manuel Knight sitta och ljuga för programledarna Kodjo Akolor, MartinaThun och Hanna Hellquist är nästan plågsamt. Där sitter den jävla fähunden och ljuger dem fulla med sitt snack om hur han av general Rutherford skulle ha tagits ut till att bli en US Special Forces. Manuel Knight har dessutom fel uppgifter om SF utbildningen under den tiden; den var inte 53 veckor lång, utan var på den tiden uppdelad i tre delar varav del ett och tre var en månad långa, medan del två kunde variera beroende på vilken sorts förband man tagits ut till. Men Manuel Knight visar att han försökt läsa in sig på SF-utbildningen, men han föll på eget grepp, den bluffaren. 

Vi ber nu våra läsare att gå fram till 24:00 i klippet. Där kan vi se hur Manuel Knight fiskar fram Mike Czarneckis challenge coin och låter myntet cirkulera bland studiofolket medan han nöjd ser på när de imponeras av myntet. Lägg gärna märke till hur psykopaten flinar åt studiofolket. Vid 26:00 har det blivit dags för Christoffer Malm att fotografera tjuven Manuel Knight när han flinande håller upp stöldgodset.
Manuel Knight bör snarast slängas ut från Sverige! Vi jobbar på det.

Fotnot: Manuel Knight hänvisar till att det var general Rutherford som på typ sina bara knän bad Manuel att bli en US Special Forces. Här fakta om general Jerry Rutherford: https://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_R._Rutherford
 
Står faktiskt inte ett ord där om att generalen bett Manuel Knight att bli elitsoldat..

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/