torsdag 22 december 2016

SKÅL! -Claes Ottosson, ICA Kvantum-chef i Hovås! Vi vet att du gillar Manuel Knight och att du i dessa tider säljer mängder av julmust, men varför döljer du specialversionen, den med MUST-officeren Johan Svelander?

Som nästan av en tillfällighet fick en av våra yngre medarbetare chans att tassa in på lagret hos ICA Kvantum i Hovås. Där fann vår unge grävare en hel pall med must som Claes Ottosson inte vill exponera i butiken. När vi fick se etiketten, förstod vi varför den leveransen hölls i skymundan, den musten tålde inte dagsljus..

Men vi skall idag inte bara berätta om must, utan vi tänker också titta närmare på en speciell fågel, nämligen pelikanen, fast i en bakvänd symbolisk form. Först vill vi visa ett exemplar av den undanstoppade specialversionen av must vår medarbetare fann hos ICA-handlaren Claes Ottosson. Detta är en bild på produkten:

imagebam.com

Eftersom vi har förstått att vår blogg väcker en del uppmärksamhet i bl a Ryssland och Ukraina, så ber vi att för dem och andra få förklara detta med must och MUST. Det är en lek med ord. Till julen dricker man i Sverige en mörk och söt dryck, must och som är delvis baserad på malt och humle. Här info: https://sv.wikipedia.org/wiki/Julmust
Men i Sverige finns också den militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, MUST. Johan Svelander har innan han började arbeta ihop med den amerikanske militäre bedragaren Manuel Knight, tidigare varit verksam som officer inom MUST. Här information om MUST: http://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/hogkvarteret/militara-underrattelse-och-sakerhetstjansten/fragor-och-svar-om-must/

Under ett halvårs tid arbetade Johan Svelander med Manuel Knight. Vi har undrat över Johan Svelanders kompetens eftersom han inte tycks ha upptäckt att Manuel Knight är en bluff. Fast å andra sidan upptäckte inte heller Försvarsmakten det, för ledningen för Sveriges försvar litade dessvärre blint på att journalisten Stina Lundberg Dabrowski hade kontrollerat Manuel Knights uppgifter innan hon år 2006/2007 sålde det här programmet till SVT:Stina Lundberg Dabrowski hade INTE kontrollerat Manuel Knight! Vi vet att Stina Lundberg Dabrowski hade blivit bländad, charmad och lurad av Manuel Knight. Hon kunde inte värja sig för 'Macchiarini-effekten', utan hon gick på bluffen, på ungefär samma sätt som NBC-journalisten Benita Alexander gjorde när hon kritiskt skulle intervjua Paolo Macchiarini, men istället gick på hans bluff om att de två skulle gifta sig och bli vigda av påven.

Hur det gick till när Anne Eriksson i Tyskland år 1992 mötte den enkle soldaten Manuel Knight och han lurade henne full med sitt BS om att vara elitsoldat, det har Manuel Knight berättat om många gånger. Inkluderande lögnerna om att vara en US Special Forces. Vi har av en anonym donator mottagit en fotografisk bild, nämligen denna:

imagebam.com

Det är en bild föreställande en mamma som under åratal ljugit för sina barn och utnyttjat dem som staffage för att bygga bilden av framgång baserad på kärlek. Bygga varumärke. Ett varumärke baserat på symbolisk stöld (Manuels stolen valor) och reell stöld (när Manuel stal Mike Czarneckis challenge coin). Denna ohederliga mamma har aktivt och slugt beräknande deltagit i de mångåriga bedrägerierna med att plundra Välfärds-Sverige och vi har p g a hennes hänsynslöshet beskrivit henne som Hovås' egen Lady Macbeth. Hon har brutalt utnyttjat sina barn. Vi tänker på hur hon och Manuel Knight fört in barnen Jeremy (f -94) och Jennifer (f -96) i bolaget Manuel Knight Academy. Föräldrarna har gjort sina barn till medbrottslingar i bedrägerikarusellen, även om det är möjligt att detta har skett utan barnens vetskap. För det agerandet skall hon och Manuel ha kritik.. För det utnämner vi Anne Knight till Hovås' svar på Pelikanen. När vi beskriver Anne Knight som en pelikan, så baserar vi det på detta (fetningen är vår):

<Pelikanen är en pjäs av August Strindberg från 1907. Titeln anspelar på den i Strindbergs samtid förekommande föreställningen om att pelikanen lät sina ungar dia blod. Strindberg vänder på begreppet och gör Modern till en utsugare som försummar sina barn. Pjäsen är skriven utifrån barnens perspektiv. [..] Pelikanen är naturalistisk, expressionistisk och absurd. Den är ganska sällan spelad i Sverige, men är en av hans mest spelade pjäser internationellt.>

Att pjäsen är mer spelad utomlands än i Sverige kan det säkert finnas olika förklaringar till. En skulle kunna vara denna: att i Sverige öppet kritisera Det Heliga Moderskapet låter sig inte alltid göras ostraffat. Vi begränsar oss här till att kritisera en per se omoralisk mamma, Anne Knight. Det räcker långt. Men Anne Knight är tyvärr inte den enda inom klanen Knight-Eriksson med att på ett groteskt vis ljuga för sina barn.

Fotnot: På följande vis avslutar SvD:s Sara Granath år 2012 sin recension av 'Pelikanen' på Östgötateatern:
<Slutet är en blodchock i bästa vampyrfilmsanda och hamrar in uppsättningens poäng: hur ond en mamma än är, är hon den viktigaste i världen för sina barn.>

Just att barnen ser upp till sin mor trots allt ont denna har gjort dem, är så tragiskt. Det där slutet hade inte Strindberg gillat.

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/