Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 18 december 2016

Bedrägeribolaget 'Sinkfield & Co' har haft ”medicinsk uppföljning” på sitt program, men nu försöker man dölja detta. Vi tror oss ha hittat lite märkliga kopplingar och de utgår från och landar hos Manuel Knights svägerska. Vi frågar som Mytomanuel: ”Är du förvånad?”

Grävargruppen Groundhogs hade redan för länge sedan nosat sig ned i fifflandet som Sinkfield & Co ägnat sig åt, men låtit information få ligga vilande. Nu har vi skvallervägen fått till oss kött att sätta på benen och genast blir anrättningen på samma gång både mer spännande och moraliskt synnerligen illasmakande.

Det skall i ärlighetens namn genast sägas att en del av denna Fjärde Advent-betraktelse måste tas med en nypa salt. Allt här i världen går inte att bevisa med hjälp av skärmdumpar, så det måste många gånger göras en avvägning av vad som kan vara rimligt och vad som kan vara planterad fakta, d v s ”fakta”. Låt oss titta på vad som är säkerställt bortom rimligt tvivel. Här nedan en bild från hemsidan för Sinkfield & Co från år 2011, utvunnen ur Archive's WaybackMachine som konstant backuppar Internet även sådant som tagits bort eller raderats. (klicka på bilden för högre läsbarhet).

imagebam.com


Den röda markeringen kan läsas här urklippt och i större format:


imagebam.com

Som alla kan se, så arrangerar Sinkfield & Co kurser innehållande medicinsk uppföljning. I bolagets verksamhetsbeskrivning finner vi att bolaget skall ägna sig åt ”managementconsulting” rörande bl a ”hälsa” och ”samtalsterapi”. Så här ser det ut: 

<Bolaget skall bedriva managementconsulting inom kulturfrågor, ledarskap, team, coaching, hälsa seminarier, förmedling, samtalsterapi samt därmed förenlig verksamhet.>

Vi noterar att Sinkfield & Co tycks hävda att man samarbetar med det amerikanska hokus-pokus-företaget Cenegenics Inc som genom att tillämpa principen om ”rätt kost” anser sig kunna motverka åldrande. Vi Groundhogs säger bara: Lycka till, bonnfångare!

Ingenting på Sinkfield & Co:s hemsida nämner explicit hur den medicinska uppföljningen rörande t ex blodtryck och fasteblodsocker skall gå till. Manuel Knight presenteras som tidigare Special Forces och psykolog -vilket stora delar av Sverige idag vet bara är bluff!- och inte ens som utbildad psykolog skulle han med automatik vara kapabel att hantera de medicinska uppföljningarna och kontrollerna som krävs för att verksamheten skulle kunna beskrivas som seriös. Den andre jycken i ”ansvarig position” för kurser etc, herr Sven Sandberg, är i sin tur en tidigare reklamare, så inte heller han är något att räkna med i medicinska sammanhang. Men inom klanen Knight-Eriksson finns Manuel Knights svägerska, Katarina Eriksson, legitimerad sjuksköterska och med många års erfarenhet, så hon uppfyller både de formella och reella kraven man kan ställa på en person vars uppgift är att göra medicinska uppföljningar. Vi har fått till oss att hon varit bedragarparet Anne och Manuel Knight behjälplig i den där medicinska verksamheten och att hon då fått tillslängt sig några hundralappar då och då. Kanske är blod trots allt tjockare än vatten? Kanske bet Katarina Eriksson ihop och höll god min i elakt spel? Av uppgifter vi fått till oss och som vi anser vara säkerställda, har hon under en lång följd av år uttryckt förakt för både sin snåla lillasyster Anne och dennas ljugande make Manuel, men något har gjort att hon ändå valt att liera sig med bedragarparet Knight. 

Att Katarina Eriksson ensam skulle kunna ha rott den medicinska verksamheten inom Sinkfield & Co i hamn, är osannolikt. Inte för att hon skulle vara inkompetent, men det är alltid tryggt att ha en medicinskt ansvarig läkare bakom sig. Hennes val lär ha fallit på en doktor Ulf Strömsten, överläkare inom röntgen och härstammande från Östersund. Är det nån mer än vi som tycker att det är alldeles för många spår som leder till eller från Östersund? Precis som Leif GW, så hatar Groundhogs slumpen. Vi snokade. Vi fick tips om en märklig koppling mellan doktor Ulf Strömsten och lokalpressen i Östersund. Kopplingen stavas Maria Lindholm, journalist på Östersunds-Posten och som envist vägrat skriva om hur kommunen gett bort mer än kvarts miljon till Manuel Knight. Enligt uppgifter till oss har Maria Lindholm fått bevis för hur kommunens tjänstemän varit vårdslösa med skattemedel Det har framkommit att Maria Lindholm och doktor Ulf Strömsten är nära bekanta; det har talats om att de skulle vara nära vänner. Därigenom skulle Maria Lindholms tystnad gällande hur de korrupta tjänstemännen inom kommunen med vett och vilja förskingrade 260 tkr+moms genom att skänka dem till Manuel Knight, en person de visste var en bedragare, då få en någotsånär rimlig förklaring. Spåren leder från Östersund till Hovås -och tillbaka. Vi vill än en gång namnge tjänstemännen i De Fyras Gäng i Östersund: Anne Vågström, Lena Ericsson, Håkan Lundqvist och Unto Järvirova. De är samtliga ansvariga för misshushållning med medborgarnas pengar. Efter att vi nagelfarit dessa fyra, kunde vi foga ytterligare en korrupt tjänsteman till gänget, nämligen Anders Wennerberg, kommundirektören vars främsta tillgång är att han är duktig på PMS. Vi säger bara: Anders Wennerberg kan känna sig som hemma, för han är i helt rätt sällskap. Patraskets.

Vi ser vår verksamhet i att kartlägga och avslöja Manuel Knights bedrägerier som ren upplysning. Låt oss få bjuda på en bild som kanske sprider både värme och upplysning:

imagebam.com

Han har på redaktionschefens Silverette-skrivmaskin plitat ihop en liten dikt och som han bett oss publicera. Vad gör man inte för att hjälpa barn, både egna och andras, så här kommer Gurras dikt:

Vi fjärde ljuset tänder
och tänker då helt kort
på hur det kanske händer
att Manuel förs bort

Med bojor låsta händer
och med USA som mål
den dagen då det händer
vi utbringar en
-SKÅL!

Är det inte rart med barn? Glädjerikt att få se hur den lille gossen sitter och tindrar och tänker? Liksom många andra, så undrar han hur den här julen skall bli. Vi gissar att det blir ungefär som vanligt: du lär få mjuka klappar om du har varit snäll. Har du varit stygg så får du smäll. Så hårt är livet. För somliga tar det lång tid, kanske tio år, för att förstå det där.

Fotnot: Matematikprofessorn Samuel Bengmark, verksam på Chalmers i Göteborg, tycks ha ett sällsynt dåligt omdöme när det gäller att välja sitt sällskap. Han sitter med i bedrägeribolaget Sinkfield & Co som i sin tur antagligen varit djupt insyltade i Cenegenics verksamhet. Det är ett lurendrejeribolag även det och baserat i Las Vegas. Vi gissar att det är lilla frun Anne Knight f Eriksson, som inspirerat Manuel till att baka ihop sig med bedragarbolaget Cenegenics. Här nedan kan vi lämna ett talande omdöme rörande det bluffarbolaget:

"This business, which is a front for modern medical rip off techniques, and baits people who are trying to be more healthy, is an absolute fraud. Beware of these guys and their entire organization. What they sell you is hope but what you end up with is being screwed out of your money. The best thing to do is just say no to these clowns."

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/