lördag 10 december 2016

Luleå Tekniska Universitet (LTU) och Chalmers Tekniska Högskola (CTH) i Göteborg har båda smittats av att ha haft samröre med Manuel Knight. Varför skyddar dessa två svenska universitet en simpel amerikansk bedragare?

Läsare av denna blogg är numera väl bekanta med namnet Samuel Bengmark, professorn i matematik på Chalmers och som hukande sitter med i Manuel Knights bolag Sinkfield & Co. Vi upptäckte professorns fiffel och slog larm, men Chalmers skyddar både sin professor och Manuel Knight. Men Manuel Knight har inte nöjt sig med att olla bara Chalmers, utan även LTU har smittats av honom.


För halvannan vecka sedan publicerade vi en artikel om hur Manuel Knight smutsat Chalmers' varumärke. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/manuel-knight-har-personligen-ollat.html

Det var långtifrån den första artikeln vi skrivit om Samuel Bengmark och om hans tysta samarbete med bedragarparet Anne och Manuel Knight i deras bolag Sinkfield & Co. Fler hittas med etiketten 'Samuel Bengmark'. Att Samuel Bengmark sitter tyst och stilla i båten kan vi förstå, för det finns ju pengar för honom att tjäna, men att Chalmers' viceprefekt Ulla Dinger väljer att hellre skydda en fifflande professor än universitetets varumärke ter sig för oss obegripligt. Chalmers/Ulla Dinger borde naturligtvis tvinga Samuel Bengmark att välja mellan Sinkfield & Co och CTH. Vi uppfattar den bisyssla som Samuel Bengmark ägnar sig åt när han sitter med i bedrägeribolaget Sinkfield & Co inte är förenlig med den tjänst han innehar på matematiska institutionen.

Den 8 december skrev vi till Ulla Dinger och med kopia till Samuel Bengmark. Ämnesrubriken var: Ännu en uthängning, ännu ett ifrågasättande av Chalmers omdöme
 
Så här löd texten:

Hej på er!

Igår fyllde Jeremy Knight år. Groundhogs missade naturligtvis inte att gratulera sonen till en av Sveriges genom tiderna värste bedragare och inte heller missade vi chansen att få kritisera både Samuel Bengmark och Chalmers Tekniska Högskola. Här vår artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/idag-for-22-ar-sedan-foddes-jeremy.html
Om ca 1½ månad är Manuel Knight och hans långvariga kriminella verksamhet allmänt känd i Sverige med omnejd. Det kommer då att i folks ögon se mycket märkligt ut med en professor i matematik djupt inblandad i denna svindlande bedrägericirkus. Det går då inte för Chalmers att hävda att man ingenting känt till om Samuel Bengmarks extraknäck i bedragarbranschen, för vi kommer att beredvilligt ställa våra mejl till den nyfikna pressens förfogande.
Väljer Chalmers att nu bara titta bort, så kommer det att bli smaskens för hyenorna att få sätta tänderna i. Den här skandalen är av rent episka proportioner, när bölden väl spruckit och skandaljournalistiken visar sitt rätta ansikte i jakten på dem som vetat, men som valt att bara sitta tysta. Chalmers tillhör den gruppen.

//Groundhogs

Vad skall Chalmers och Samuel Bengmark nu göra? Bara sitta och hoppas på att Groundhogs inte är på riktigt och att denna blogg bara är en ond dröm? I så fall säger vi till dem: Lycka till med den strategin! Vi kan berätta att alla medlemmarna i den Knight-Erikssonska klanen vet om att de kommer att bli ännu mer uthängda här, men de vet förstås ännu inte hur det kommer att kännas. Men det vet vi.

Högt uppe i Luleå sitter ytterligare en person och hoppas på att det här med att Manuel Knight är en mytoman och bedragare skall visa sig vara fel. Hon heter Jennie Hägg Wilhemsson och är gruppchef på LTU. Jennie Hägg Wilhemsson lät sig luras av Manuel Knight. Här en presentation: http://www.ltu.se/staff/j/jenhag-1.12756

Den 29 november skrev vi ett mejl till Jennie Hägg Wilhemsson, men trots att det snart gått två veckor, har vi ingenting hört från henne. Här ämnesrubriken: Ang den tokhyllade föreläsaren Manuel Knight: Vad har du att berätta om honom för oss?
 
Vi uppträdde artigt. Vi presenterade oss. Vi hotade inte Jennie Hägg Wilhemsson på minsta vis, men ändå valde hon att inte svara på det här:

Hej, Jennie!


Den 7 november 2012 skrev du (eller någon annan på LTU) detta: http://www.ltu.se/edu/karriar/Vara-tjanster/Event/Karriardagar/Fullsatt-Karriardag-i-Aula-Aurora-1.98890
Nu undrar vi om du känner till att Manuel Knight och som hyllas i artikeln ovan, att han är en bedragare? Vilka är då vi som skriver till dig? På nedanstående vis brukar vi presentera oss och vår avslöjarverksamhet:

<Vi är en grävargrupp som driver bloggen Manuel Knight News. Bloggen finner man här: manuelknight.blogspot.se  Den startades för att vi genom kontroll hos Socialstyrelsen hade upptäckt att Manuel Knight, tvärtemot vad han påstod, inte är någon legitimerad/utbildad psykolog. Han har sedan år 2007 hävdat detta och dessutom sen mitten av 90-talet påstått sig vara elitsoldat från US Special Forces. På dessa helt oriktiga grunder har Manuel Knight under mer än ett decennium fungerat som en flitigt anlitad föreläsare och utbildare och hans begärda timersättning har i vissa sammanhang uppgått till mer än 60 tkr/h. Tyvärr har hans uppgivna kvalifikationer ej kontrollerats, så vi har mängder av exempel på att offentligfinansierad verksamhet tecknat kontrakt med honom, då genom hans bolag. 

Manuel Knight har årliga miljoninkomster, må sen vara att merparten av pengarna härrör från ersättningar från kunder inom det svenska näringslivet. Som stöd för våra påståenden om falsk psykolog resp falsk elitsoldat, länkar vi här nedan till ett par artiklar vi publicerat:
http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html
http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html>
Nu skulle vi välkomna en kommentar från dig. Hur ser du på det faktum att Manuel Knight har vilselett LTU och därmed skadat ert varumärke?

Med vänliga hälsningar från

//Groundhogs

Visst är det väl sorgligt med folk som inte ens har vett att bekräfta mottagandet av ett meddelande? Hade Jennie Hägg Wilhemsson hört av sig, hade vi kunnat haft en dialog i tysthet och hon sluppit denna offentlighet. Vi kan inte med säkerhet säga att det är Jennie Hägg Wilhemsson som utformat hyllningstexten rörande Manuel Knight, men hon står som sidansvarig. Hennes tjänst är gissningsvis till största delen offentligfinansierad och därmed följer ett kodex. Jennie Hägg Wilhemsson borde ha svarat oss. Så anser vi. 

  ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/