måndag 19 december 2016

I 'Morgonpasset i P3' del tre avslöjar Manuel Knight att hans fru Anne är ”ganska klipsk”. Han kunde tillagt att hon är extremt girig och dessutom hänsynslöst lögnaktig.

Vi har i ett antal artiklar berört hur Sveriges Radio-medarbetaren Hanna Hellquist mörkar att hon vet om Manuel Knights bedrägerier. Samma Hanna Hellquist anser i en DN-krönika att män inte bör få öppna munnen. Men för Manuel Knight gjorde Hanna Hellquist i direktsändning undantag och verkade då ha varit beredd att för honom öppna sin famn.

Vi har tittat på YT-klipp med Manuel Knight. De delar av redaktionen som befunnit sig på gemensam ort, har tillsammans kunnat sitta med papper och penna och föra anteckningar om vad som hände i Sveriges Radio:s studio i oktober 2013. Förutom papper och penna ingick skämskuddar och kräkspåsar i utensilierna vid själva granskningen. Att tvingas att se och höra hur Manuel Knight ljuger de tre programledarna fulla med sitt vidriga BS är nästan mer än man klarar av. Manuel Knight är en moraliskt usel och totalt genomrutten person och vill inte Hanna Hellquist & Co ta in det, så är det inte mycket vi Groundhogs kan göra åt saken. Vad vi kan göra, det är att visa våra följare hur äcklet sitter och ljuger och till råga på allt har fräckheten att visa upp Mike Czarneckis challenge coin som vore det hans egen. Manuel Knight är en simpel tjuv!

Här del tre (9:00-9:30):
Vid 2:00 börjar Manuel Knight med att ljuga om att han är en US Special Forces-soldat. Vid 3:00 påstår Manuel Knight att hans fru Anne Knight f Eriksson under deras gemensamma tid i Tyskland var så klipsk, så att hon till slut skulle ha förstått att han var en hemlig elitsoldat.. -Nej du Manuel, det där håller inte: det var du som lurade i det lilla blonda våpet från Sverige att du tillhörde US Special Forces och därför försvann om nätterna, när du i själva verket var ute och knullade runt med andra kvinnor. För så var det. Vi har skrivit om detta flera gånger, länk här till en artikel och där vi nämner det: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/har-bor-bedragarfamiljen-knight-varfor.html

-och det är dessutom genom vittnesmål styrkt att det var på det viset.

Vid 5:40 berättar Manuel Knight att han pratar med sin son Jeremy om sin tid som US Special Forces. (Vad säger Manuel Knight idag till sonen Jeremy Knight? Beklagar han att han under hela Jeremys uppväxt har ljugit om att vara elitsoldat? Beklagar Manuel Knight att han och Anne har ljugit för de tre barnen under hela deras uppväxt och därigenom förstört deras liv? Knappast. Dessa empatilösa föräldrar är en skam båda två!)

Vid 7:10 ”avslöjar” Manuel Knight att han hade jättemycket SF-uppdrag under perioden dec 92 – nov 93. (Vi vet att han ljuger -Manuel Knight har aldrig varit nån elitsoldat).

Vid 7:37 berättar Manuel Knight att han anlände till Sverige citat: ”i en liten bronsfärgad BMW som jag hade”. Den BMW:n tillhörde hans vän Frank och Manuel Knight ”glömde” lämna tillbaka den, så Frank fick komma upp till Göteborg för att hämta tillbaka sin bil. Allt detta vet frun Anne om, men låtsas bara som det regnar, för hon vill inte spräcka bubblan. Hon vill ha ännu mer pengar, så hon sitter tyst om allt hon vet.
Vi ber nu våra följare att se vad som sker vid 12:35. Då säger programledaren Martina Thun till Manuel Knight: ”Du har ju med dig den där medaljen som man får..” (syftande på den challenge coin som tillhör Mike Czarnecki). Vid 12:46 plockar Manuel Knight upp myntet och ger det till Kodjo Akolor, den tredje av programledarna och som imponeras av stöldgodset. Vidrigt gjort av Manuel Knight!

Vid 15:35 svarar Manuel Knight på en lyssnarfråga om det är så att han arbetar för den svenska försvarsmakten (FM). Detta förnekar då Manuel Knight, intressant nog. För vid den tidpunkten händer det att FM kontrakterar Manuel Knight för att hålla ”föreläsningar” om att högprestera under extrema förhållanden..

Vid 17:50 får Manuel Knight en fråga från en lyssnare som undrar hur det är när Manuel Knight träffar svenska militärer och han svarar då (18:20): ”Det finns en form av brödraskap [militärer emellan] så vi kommer bra överens”. Groundhogs gissar att det inte kommer att vara så i framtiden, för vi vet idag med vilket förakt svenska militärer nu ser på den vidrige amerikanske bedragaren som kommit till Sverige och lurat sig in hos FM. Manuel Knight har svårt att gömma sig i Sverige och det finns många som inte skulle dra sig för att vid ett möte på gatan spotta på Manuel Knight efter allt ont han gjort här i landet.

Vid 19:30 säger Martina Thun: ”Vi är jättetagna. Ett speciellt liv.. Så mycket som känns som en film..”
Vi Groundhogs kan bara instämma. Det är ur filmens värld Manuel Knight har hämtat stoff till sin hemmasnickrade life-story. I grunden djupt tragiskt alltihop och hade han genomfört detta på egen hand, så hade det möjligtvis kunnat hanterats, men när vi nu alla vet vilken aktiv roll som Anne Knight har spelat i denna sanslösa bedrägerihärva, så finns det ingen chans till förlåtelse för hur bedragarparet Anne och Manuel Knight under två decenniers tid har agerat. Vi ser gärna att de båda skickas ut på en social ökenvandring och vi kommer att göra vad vi kan för att så skall ske.

Det finns också en sorts avslutande stumfilm från tillfället när Manuel Knight medverkade i Morgonpasset i P3. Här länk till det helt ljudlösa avsnittet:Sveriges Radio/SVT har låtit kameran gå och vi kan därför ”njuta” av att se hur Manuel Knight i en studio utför litet av sitt vanliga gatuslagsmålsbeteende, fast nu i fejkad form. Hanna Hellquist kan inte få nog av Den Spännande Mannen och det är ett riktigt rart kramkalas vi får bevittna. Vi kräks.

..and now to something completely different.

Vi tror oss idag veta vilken som är Manuel Knights mest våta dröm. Efter att vi en tid på vår blogg målat upp bilden av hur vi tänker oss scenen där Manuel Knight med händerna bojade på ryggen, förs ombord på ett plan destinerat till väntande rättegångar i USA, så anar vi att Manuel Knight önskar att han kunde kontrollera Verkligheten och ändra på rollerna. Vi har bett Gurra och som på sätt och vis i sig symboliserar hela grävargruppen Groundhogs, att agera statist i ett fotosammanhang. Här nedan en bild för hur vi tror att Manuel Knight skulle vilja se Gurra (läs: Groundhogs). Gurra ligger på sidan. Han har brutalt blivit nedslagen av en representant för ordningsmakten (läs: Polisen) och Gurra ser efter smällen en massa stjärnor. Händerna (läs: tassarna) är med handfängsel bojade bak på ryggen. Polisens blåljus reflekteras i handbojorna. Så vill Manuel Knight att Verkligheten skall se ut. Det är Manuel Knights våta dröm. Vi säger till Manuel Knight och till hela klanen Knight-Eriksson: Just keep on dreaming. Reality knocks..

imagebam.com


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/