söndag 4 december 2016

William Smith, är en Special Forces-soldat knuten till 'The Alamo Chapter' i San Antonio, Texas. Hans titel där är 'Chapter XV President'. Undrar om Manuel Knight känner till honom?

Antagligen känner inte Manuel Knight till William Smith. Det är däremot inte alls otroligt att William Smith känner till Manuel Knight. William Smith har säkert hört talas om att Manuel här i Europa falskt utger sig tillhöra US Special Forces. William Smith var nämligen vän till Leonard Czarnecki och vars challenge coin Manuel Knight stulit. Det som Manuel Knight har gjort är fullständigt oförlåtligt.

Som vi berättade i en krönika den 4 juli, idag för fem månader sedan, så nåddes vi den dagen av beskedet att Leonard Czarnecki hade avlidit den 22 juni. Leonard Czarnecki var pappa till Michael (Mike) Czarnecki. Mike har här på bloggen berättat om hur Manuel Knight stal den challenge coin vi syftar på i ingressen. Här länk till 4 juli-krönikan: http://manuelknight.blogspot.se/2016/07/en-us-special-forces-soldat-har-gatt-ur.html

Här länk till Mike Czarneckis beskrivning av hur han på grund av Manuel Knights hänsynslöshet blev av med den challenge coin vi här talar om: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/good-night-mr-knight.html

Mike hade alltså fått sin pappas, Leonard Czarnecki, challenge coin, men blivit av med den genom Manuel Knights lögner och bedrägliga beteende. Leonard Czarnecki hade varit en uppskattad medlem i 'Green Berets Chapter XV, The Alamo Chapter' och William Smith beklagade stort förlusten av honom. Så här skrev han:

June was a slow month and a sad one; we lost Leonard Czarnecki. He was a great man and a long-time member of our Chapter. He will be missed greatly and I know he will be part of our conversations forever. We can all agree he is memorable and was many times colorful.
(See page 3 for some good times with Lenny.) I will get everyone the information on the services as I receive it.”


Vi har skrivit ett antal artiklar om denna challenge coin som Manuel Knight stulit från Mike Czarnecki och vi har oftast landat i slutsatsen att Manuel Knight antagligen gett myntet till sonen Jeremy Knight. Vi har i en artikel direkt vädjat till Jeremy och bett honom att se till att Mike får tillbaka myntet, men Jeremy Knight är uppenbarligen lika feg som sin pappa Manuel Knight, så ingenting har hörts och myntet är fortfarande borta.

I artikeln 'Good night, Mr Knight' uttryckte vi förhoppning om att svensk media skulle sätta igång och börja skriva om bedragaren Manuel Knight med tanke på hur mycket tungt och komprometterande material vi redan då hade fått fram. Så har inte skett och vi har därför helt tappat tron på svensk reguljärmedia. Inte ens det faktum att vi har kunnat visa att Försvarsmakten har lagt mer än en halv miljon kronor på att hyra in den amerikanske medborgaren Manuel Knight, en bedragare, till att undervisa svenska soldater har fått svensk gammelmedia att vakna till. Vi ställde oss frågan om vi kanske måste se oss om efter någon form av amerikanskt ”kavalleri” att komma till vår hjälp. Skulle det vara möjligt att få en ettrig amerikansk journalist, en som intensivt ogillar militära bedragare som sysslar med 'stolen valor', till att komma över till Sverige? Den journalisten skulle då här på plats t ex kunna intervjua folk som drabbats av Manuel Knight, ställa frågor till Försvarsmakten om varför man aldrig kontrollerade Manuel Knights uppgifter, fråga Polismyndigheten varför de hyrt in Manuel Knight trots att de fått information om att han är en bedragare och inte minst: fråga ledningen för statliga Sveriges Radio och SVT om varför de aktivt försöker mörka att de blivit lurade av Manuel Knight. Det där är en mycket bra idé. Den journalisten skulle då som avslutning kunna försöka få till stånd en intervju med bedragaren själv, Manuel Knight. Vi tror att Manuel Knight mycket hellre skulle vilja bli utfrågad av en amerikansk journalist, än av folk från IRS (amerikanska skattemyndigheten) eller, något för Manuel Knight kanske ännu värre: folk från Gröna Baskrarnas organisation. Det där blir förresten, som vi ser det, tre önskningar i en! Toppen! Vi ser gärna att folket på Golfbanevägen 50 i Hovås får många och oväntade, men fruktade, besök. Låt oss säga så här: Crowdfunding pågår.
 
Idag är det Andra advent. Inte alls långt kvar till Julafton. Groundhogs är förtvivlat nyfikna på hur den Knight-Erikssonska klanen har tänkt att fira jul. På sätt och vis blir den här julen något av ”Den Sista Måltiden” för dem, för nästa jul kommer hela det uppblåsta imperiebygge familjen Knight med sina bedrägerier under åratal ägnat sig åt, att ha havererat. Oåterkalleligen. För vem kommer att vilja befatta sig med Manuel Knight, en avslöjad bedragare? Vem kommer att vilja hyra in en amerikansk medborgare som påstått sig vara utbildad psykolog och elitsoldat med erfarenheter från 3-4 krig och 1 krigsfångenskap, men som bluffat om alltihop? Inte särskilt många, när vi kikar i vår kristallkula. Vi tror inte ens att Försvarsmakten en gång till går med på att hyra in Manuel Knight till att utbilda svenska soldater, oavsett hur mycket Camilla Heed, bedragaren Manuel Knights lilla honråtta på kontoret, ringer runt och bönar och ber. 

Vår kristallkula indikerar game over för paret Anne och Manuel Knight. De har spelat sitt falska spel under en massa år och tjänat ihop miljoner på att ljuga om Manuels bakgrund och erfarenheter. De har hänsynslöst och medvetet och under decennier vilselett kommuner plus statliga verk och myndigheter och fått dessa att teckna kontrakt med sitt bolag Sinkfield & Co. Detta kommer att medföra att allmänhetens förtroende för t ex Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket och Försvarsmakten kraftigt kommer att sjunka när paret Knights förehavanden granskats och paret kanske hamnat på löpsedlarna. 

Det här med reguljärmedia aka MSM-media och paret Knight är i sig en egen historia; i princip alla svenska tidningar plus Sveriges Radio och SVT vet sedan drygt ett år om att Manuel Knight är en bedragare, men man har valt att inte skriva något om bedrägerierna. Gissningsvis för att man gjort bedömningen att avslöjandet skulle kunna gynna rasisterna i samhället och att SD i sin tur skulle kunna tänkas kunna plocka några billiga poäng på skandalen med en utländsk bedragare mitt inne i den svenska samhällskroppen. Vi vet idag inte hur man har resonerat på redaktionerna runtom i landet när man kommit fram till att inte göra någonting alls, men vi vet att i den här skandalen och inte minst i mörkläggandet av den, finns material till framtida studier och forskning inom ett stort antal fält. Trots att det var vi Groundhogs, en anonym och medborgarjournalistiskt arbetande grävargrupp, som avslöjade omfattningen av Manuel Knights bedrägerier, vill vi egentligen inte ha någon som helst uppmärksamhet. Vilka individer som ingår i gruppen är i grunden inte det minsta intressant. Vi har grävt och kämpat och inom gruppen tjafsat en hel del, ja. Än sen? En Karin Boye-parafras igen: Det var resultatet som var mödan värd.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/