söndag 11 december 2016

Jeanette Gustafsdotter har alldeles fel! 'Groundhogs' bedriver inte näthat mot henne. Vi hjälper Jeanette Gustafsdotter med viktig information som alla hennes älskade papperstidningar undanhåller för henne

Jeanette Gustafsdotter är vd för TU/TidningsUtgivarna och vi skrev i veckan en artikel om henne. Vi var inte säkra på om hon läser Manuel Knight News, så vi tog därför direktkontakt med henne. Vi ville berätta vad vi anser om reguljärmedias ovilja att ta ansvar och granska t ex missförhållanden i samhället.


Det var alltså ett uttalande från SD-ordf Jimmie Åkesson om att man inte kan lita på svensk media som gjorde att Sveriges Radio ringde upp Jeanette Gustafsdotter för att få hennes kommentar. Vi insinuerade lite retsamt att det kanske var Jeanette som ringt Sveriges Radio för att ta sina älskade tidningar i försvar, men det har hon i ett mejl till oss förnekat. Hur som helst så skrev vi den 8 dec ett mejl till henne. Rubriken löd: Gammelmedias dilemma: Missriktad journalistisk kollegialitet sänker granskningsviljan.
 
Här texten: 

Hej!

Vi är en grävargrupp som inriktat oss på att kartlägga och presentera "föreläsaren" Manuel Knights bedrägerier. Sedan oktober förra året driver vi bloggen Manuel Knight News där vi fortlöpande presenterar fakta vi gräver fram. För din kännedom vill vi berätta om att vi i förrgår skrev en artikel och där du ofrivilligt kom att spela en stor roll. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/jasa-du-jeanette-gustafsdotter-vd-for.html

Vi sysslar inte med "näthat", utan vår självpåtagna mission är att visa att den gammelmedia du är satt att promota och representera tyvärr inte alls går att lita på när det kommer till litet känsligare frågor. Som exempel kan här nämnas hur extremt ovillig svensk reguljärmedia är att på allvar granska hur skojaren Manuel Knight under årtionden undsluppit granskning. Den som granskar Fallet Manuel Knight kommer snabbt att inse att lejonparten av ansvaret för hur han kunnat härja omkring, faller på Stina Lundberg Dabrowski. Hon valde att inte kolla hans muntliga(!) CV, utan presenterade honom år 2007 för hela svenska folket med de lögner han hade tutat i henne. Källkontroll: noll.
Med vänlig hälsning!

//Groundhogs

Jeanette svarade oss så här: 

Den 8 december 2016 17:39 skrev Jeanette Gustafsdotter <jeanette.gustafsdotter@tu.se>:
Hej,

Tack för informationen. Jag förstod att det var något eftersom jag utsattes för ett större antal hat-mejl. 

För er information så blev jag uppringd, inte tvärtom.

Vänligen
Jeanette Gustafsdotter

Skickat från min iPhoneEftersom vi visste att vi inte hade skickat Jeanette Gustafsdotter några ”hatmejl” tog vi kontakt med henne igen, Vi var lite undrande eftersom vi redan i vårt första mejl hade skrivit att vi int sysslar med ”näthat”. Litade inte Jeanette Gustafsson på vad vi skrev? Antydde hon att vi var lögnaktiga? Vi svarade henne samma dag så här: 

Hej -och tack för återkoppling!

Låt oss genast slå fast att några hatmejl ställda till dig har absolut inte kommit från någon ur vår grävargrupp. Vi arbetar visserligen anonymt, men har en intern policy att allt vi skriver både i mejl och på bloggar och som inlägg någonstans, det skall vi var och en kunna stå för i offentlighetens ljus. Skälet till vårt val att inte exponera oss, är att vi vet att vårt objekt, Manuel Knight, är en person vars hela livsbluff är på väg att avslöjas och han är farlig.

Vår grävargrupp utgör ett hot mot hans framtida försörjningsmöjlighet och vi vill inte ta några onödiga risker. När vi nu förutspår ett för Manuel Knight mycket smärtsamt offentliggörande av hans bedrägerier och det inom mindre tid än två månader, så blir han oerhört stressad. Det är en situation han själv försatt sig i.

Som jurist har du säkert inga svårigheter att upptäcka att de falska påståendena om att vara elitsoldat i US Special Forces och att vara legitimerad psykolog som Manuel Knight använder sig av sin marknadsföring av sig själv, att det är att ses som bedrägeri. Det är en miljonrullning baserad på lögner om att vara något han inte är. Han är en bedragare.

Så vad kan vara anledning till att ingen av dina medlemmar har tyckt att detta är något att skriva om? Vår teori om att det skaver för mycket, tanken på att behöva slita ned journalister som t ex Stina Lundberg Dabrowski, den teorin skev vi till dig nyss om. Vi är på riktigt mycket bekymrade över vad denna ovilja hos reguljärmedia står för: feghet? mainstreaming in praxis? missriktad kollegialitet?  Vi har under mer än ett års tid funderat över denna fråga, men vi har gått bet.

Du har nu fått denna info av oss och vi förväntar oss ingen motprestation, men dina medlemmar riskerar att fram på vårkanten stå med skägget i brevlådan, när samhällsparasitbölden brustit och den kriminella verksamheten han ägnat sig åt, blir känd i hela Folkhemmet. Det skulle kunna leda till att folket i stugorna härsknar till när de inser att de än en gång fått exempel på att man inte kan lita på att gammelmedia tar sitt ansvar och granskar och rapporterar vad som framkommit. Folket kommer då att fråga sig Varför? -Ja, varför skall man betala för undermålig eller icke-existerande journalistik?

Vi trodde inte på allvar att du hade ringt till SR och bett att få försvara dina medlemmar. Vi ville bara retas lite med dig.
Bra att vi fick det där klarlagt, tack!

Hör av dig om det är något du tror vi kan bidra med. Vi svarar alla som kontaktar oss.

Varma hälsningar!

//Groundhogs

Jeanette Gustafsdotter har inte hörts av. Vad vi tycker är lite dålig stil, det är att vi utmålas som ”näthatare” vilket är rent trams. De vi i vår text angriper och utmålar som klandervärda och kriminella är ju människor som är precis exakt det! Hela klanen Knight-Eriksson består av i allra högsta grad klandervärda individer. Likaså folket i Manuel Knights stab. Tänk bara på en sån stygg flicka som Camilla Heed, kontorsråttan som springer ärenden åt husse Manuel Knight och med falska uppgifter förtalar uppgiftslämnare som hjälper oss.

Nåväl. Jeanette Gustafsson utsattes för ”ett större antal hat-mejl”. De kom inte från oss. Hade vd:n för TU haft lite stil och kurage, så hade hon låtit Groundhogs ta del av de mejl hon indirekt anklagade oss för att vara orsak till. Man kan inte lita på gammelmedia och inte på den som är satt att chefa över dem. Trist.

Här nånting mycket trevligare. Idag tänder vi det tredje ljuset i vår Adventsstake. Lille Gurra har tjatat och tjatat om att få en julkalender, en sån från Sveriges Radio/SVT, men Mamma och Pappa har satt sig emot. De har hävdat att man inte kan lita på de bolagen och pekat på skandalen med Fallet Manuel Knight. Men igår fick Gurra ändå sin efterlängtade julkalender. Här nedan en bild där han drömskt betraktar sin orörda kalender, alltmedan stjärnorna glimmar så fint.

imagebam.com

Vi skall framigenom försöka följa Gurra vid några lucköppningar. Vem vet vad hemskt som kan dyka upp bakom en lucka? Vem vet vem som ur den Knight-Erikssonska klanen kan dyka upp i en lucka? Inte väl Syster Katarina, f Eriksson, försedd med en dödlig spruta? Eller mormor Kristina Eriksson med en flock unga gossar i en bongo-bongo-orkester? Spännande!

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/