onsdag 1 mars 2017

BREAKING NEWS! Magasinet Filter:s artikel om bedragaren Manuel Knight finns nu fritt att läsa! Folk runtom i världen har all anledning att tacka för publiceringen på nätet, för med Google translate, kommer artikeln att uppskattas av alla -utom av bedragaren Manuel Knight och hans familj och stab..

Hittills har Oskar Sonn Lindells utmärkta reportage funnits att tillgå genom att man som prenumerant fått nr 54 av Magasinet Filter i sin brevlåda eller läst den på ett bibliotek eller att man begett sig ut och inköpt den för SEK 79:- Men nu kan även den allra fattigaste, med tillgång till Internet, läsa om hur den amerikanske militäre bedragaren Manuel Knight under åratal lurade hela Sverige, inklusive den svenska Polisen och Försvarsmakten.

Visserligen är Den Nye Presidenten inte särskilt road av medier (han säger sig inte lita på medier), men han är säkert desto mer road av att håna Sverige, så nu väntar vi bara på att han eller nån i hans närmaste omgivning upptäcker den här länken: http://magasinetfilter.se/magasin/2017/54/en-perfekt-story

Vi tror det kan bli början på en helt ny story. Den nya storyn kommer säkert inte att upplevas som ”en perfekt story” av de svenska mediehusen eller av Den Svenska Journalistkåren, för i den nya storyn kommer Den Nye Presidenten att vara ännu mer aggressiv mot medier i allmänhet och mot svenska medier i synnerhet. Vi har förberett oss på nånting sånt här: ”Look at Sweden! In Sweden they have the laziest journalists in the whole world! They never check any facts at all! The Swedish journalists just copy each other and they don't even know how to do research! Sweden! Sweden!”