torsdag 9 mars 2017

Norge börjar rensa ut bland amerikanska, ljugande talare från Sverige! Manuel Knight ännu en gång stoppad från att hålla sin ”föreläsning”!

Det är glädjande att upptäcka hur allt fler företag inser vad ett smutsat varumärke kan innebära. Att som företag i dagsläget anlita mytomanen Manuel Knight, det är att köpa sig problem. Långsamt börjar världen yrvaket inse att ”Den Världsberömde Talaren”, bedragaren Manuel Knight, bara är en gigantisk bluffmakare.

Groundhogs tycker det är bra att man alltmer börjar diskutera frågan om ”fake news”. Vi känner oss helt trygga, för där har vi ingenting att frukta, eftersom det som skrivits på Manuel Knight News om bedragaren Manuel Knight, inte på någon punkt visat sig vara felaktigt. Med över 300 artiklar publicerade, har vi inte beslagits med en enda lögn vad gäller Manuel Knight och detta är viktigt att hålla i minnet. Den information vi lämnade till Magasinet Filter har inte på en enda punkt vederlagts. Allt material vi lagt upp har varit enkelt, att för vilken tidningsredaktion som helst, få verifierat. Vi anger källor.

Den 13 februari slog vi vad om en norsk krona. Vadet gällde frågan om Manuel Knight den 20 september 2017 skulle showa i Oslo för Regnskap Norge.

Så här skrev vi då:

<Vi sätter en norsk krona på att Manuel Knight inte kommer att uppträda den 20 september i Oslo. Vi har hittills förmått flera svenska verksamheter att dumpa Manuel Knight när de av oss fått information om att han är en mytoman och bedragare, så det lär inte bli nåt större problem att visa Regnskap Norge att deras varumärke kommer att smutsas av Manuel Knight. Vi kan sånt där med varumärken.>


Den 17 februari skrev vi ett vänligt och informativt mejl till Regnskap Norge. Så här såg det ut:


Från: Ground Hog <groundhogswe@gmail.com>
Datum: 17 februari 2017 11:53
Ämne: Manuel Knight är en bedragare, en bluff, en mytoman! Tyvärr 'Regnskap Norge', ni har blivit duperade av en svindlare!
Till: kurs@regnskapnorge.no, post@regnskapnorge.no, medlem@regnskapnorge.no, fagsupport@regnskapnorge.no
Hej!

Vi har noterat att ni i programinnehållet för 'overskudd 2017' anger att Manuel Knight den 20 september skall finnas på scen. Ni presenterar honom som en ex NAVY Seal. Det där där är fel. Manuel Knight har visserligen som amerikan varit i det militära, men inte i Marinen, utan i Armén. Men inte på något vis som "elitsoldat", utan som en enkel sergeant i ett pansarförband stationerat i Tyskland. Han påstår att han tillhör US Special Forces. Det är lögn!

I måndags, den 13 februari, skrev vi en artikel om att ni tyvärr har bokat Manuel Knight, en mytoman. Här länk till vad vi skrev: http://manuelknight.blogspot.se/2017/02/stackars-norge-det-ser-ut-som-att.html

Det är korrekt att Manuel Knight är en eftertraktad och underhållande föreläsare, men alltihop bygger på bluffar om att vara elitsoldat och utbildad psykolog. Med dessa lögner som bas, har Manuel Knight ljugit ihop miljoner, för ingen har någonsin kontrollerat honom, inte förrän vi i grävargruppen Groundhogs började checka honom i augusti 2015. Nu efter 1½ år har Bluffen Manuel Knight blivit publik. Här litet information om vad Magasinet Filter den 26 januari publicerade: http://magasinetfilter.se/magasin/2017/54/en-perfekt-story

Här en ½ min lång film som promotar specialreportaget om Manuel Knight: https://www.youtube.com/watch?v=A44dedfkYdc

Det där borde väl få er att fundera på om ni verkligen vill att ert varumärke skall smutsas av att den 20 september använda en bedragare som Manuel Knight? Flera svenska enheter har avbokat honom sedan de fått information från oss om att han är en bluff. Bl a har Kommunförbundet Skåne slängt ut honom. Här kan ni läsa om det: http://manuelknight.blogspot.se/2017/01/grattis-kfsk-ni-sparkade-manuel-knight.html

Det kanske räcker med detta för att ni skall inse att Manuel Knight är en kvarnsten och att han kommer att sänka er? Vi svarar gärna på frågor, så välkomna med replik/frågor!

/Ground Hogs

Det där erbjudandet om att Regnskap Norge var välkomna att fråga oss om Manuel Knight, det utnyttjade inte Regnskap Norge. Det behövdes inte heller, för efter att de läst vad vi skrev, så bestämde de sig för att göra sig av med Manuel Knight. Ett mycket klokt beslut! Manuel Knight kommer inte att showa i Oslo den 20 september!

Vi kan avslutningsvis konstatera två saker: Regnskap Norge är ett mycket bra revisionsföretag och som är mottagliga för goda råd. All heder åt Regnskap Norge! Här länk: https://www.regnskapnorge.no/

Det andra som vi kan konstatera är att ärlighet varar längst. Än en gång har Manuel Knights lögner hunnit ikapp honom. Tråkigt att Manuel Knight inte förstår att det bästa han idag kan göra, det är att kapitulera totalt, d v s att offentligt och på allvar göra avbön, det som populärt kallas ”att pudla”. Vi erbjuder än en gång Manuel Knight plats att hos oss publicera ett dokument där han öppet och oåterkalleligt medger sin mer än två decennier långa bedrägeriverksamhet på svensk mark. Med ett sådant erkännande, skulle vi i så fall lämna granskningen av Manuel Knight och börja fokusera på ett par andra av våra huvudmål, nämligen den svenska pressen och på DSJ, Den Svenska Journalistkåren.

Jeanette Gustafsdotter, vd för TidningsUtgivarna, får ursäkta, men vi litar inte på DSJ. Skandalen med Manuel Knight, som under två decennier lurade hela Sverige, visar att vår misstro tyvärr är befogad. Likaså är vår kritik mot Stina Lundberg Dabrowski befogad, för hennes naivitet kom att leda till det vi kallar 'Dabrowski-effekten', innebärande att DSJ blint litade på vad den självutnämnda svenska journalistdrottningen i april 2007 basunerade ut: ”Han [Manuel Knight] har varit elitsoldat i dom hära amerikanska Special Forces”.

Källa (2:57 min in): -Nej, Stina Lundberg Dabrowski, du har fel! Manuel Knight har aldrig varit någon elitsoldat i US Special Forces. Manuel Knight är en mytoman och som hänsynslöst har utnyttjat dig.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.