måndag 27 mars 2017

Tidningen 'Aftonbladet' är en tabloid vi många gånger kritiserat, men idag väljer vi att hylla ett berömvärt initiativ. Vem kunde tro att den blaskan skulle börja att hårt kritisera en psykopat av kvinnligt kön?

Efter att under åratal hållit på att exponera kvinnor som fallit offer för dödligt våld utdelat av män, så tvingas nu till och med Kerstin Weigl på Aftonbladet (AB) bita i det sura äpplet och acceptera det hemska faktum, att även kvinnor kan mörda sina allra närmaste, t ex sin make och sin far.

Anledningen till att vi vill lyfta fram AB:s satsning på att porträttera Johanna Möller, Sveriges genom tiderna mest mordiska socialsekreterare, är att genom den artikelserie man idag inleder ger en bra bild av hur en äkta psykopat kan resonera och agera. Johanna Möller saknar helt spärrar vad gäller ljugande och i det avseendet är hon en kvinnlig motsvarighet till mytomanen-bedragaren Manuel Knight. Både Johanna Möller och Manuel Knight är mästerliga manipulatörer, så det kan därför vara intressant att ta del av vad vi idag vet om Johanna Möller. Det är kvinnan som bara var ett par knivhugg ifrån att bli en kvinnlig seriemördare om vi skall använda oss av definitionen minst tre mordoffer och det vid minst två olika tillfällen. Johanna Möller har visserligen inte själv utfört mordet på sin make och på sin pappa, utan använt sig av utförare. Hon har en ung afghansk toyboy som erkänt mordet på Johanna Möllers pappa, men mamman överlevde knivhuggen och därför blev inte Johanna Möller seriemördare. Det ursäktar inte hennes gärningar, för hon är anstiftare och som sådan skall hon dömas för två mord. Domen kommer att lyda på livstids fängelse. Vi ser gärna att det blir ett verkligt livstidsstraff, så att Johanna Möller aldrig mer släpps ut. Sverige bör hålla olämpliga socialsekreterare inlåsta.

Här länk till en ca 21 min lång dokumentär om Johanna Möller och hur hon manipulerar sin omgivning: http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/212738

Efter att ha tagit del av mycket material rörande Johanna Möller och hur hon styrt sin omgivning, så är det absolut inte fel att benämna henne Gudmodern. Totalt iskall.

AB-filmen visar hur totalt hänsynslös denna socialsekreterare ”arbetar” när hon vill uppnå sina mål. Hennes girighet kan vi känna igen från hur paret Anne och Manuel Knight under lång tid har opererat: med lögner, bluff och båg plus ett utnyttjande av svenska medier och inte minst då tidningen AB. Se gärna våra artiklar om AB:s frilansjournalist Erik Olkiewicz. Här länkar till ett par av dem: http://manuelknight.blogspot.com/2016/11/erik-olkiewicz-frilansjournalisten-som.html
Vi var där väldigt kritiska till att AB försökte sälja en s k PLUS-artikel som innehöll lögner eftersom den handlade om Anne och Manuel Knight. Bedragarparet Knight hade förstås ljugit för Erik Olkiewicz. Idag är vi betydligt mer generösa i vår hållning till AB och vi kan därför varmt rekommendera att våra läsare klickar sig in på PLUS-artiklarna rörande Johanna Möller och där betalar en slant till AB. De är värda varenda krona.

Rättegången mot denna genuint osympatiska flerbarnsmamma som mördar genom betalda lakejer, kommer antagligen att dröja ytterligare minst ett par månader. Då kommer internationell press att vara på plats. De önskar naturligtvis få se hur Den Svenska Modellen kan manifestera sig inom svensk socialtjänst..

Fotnot: Cred till Ingar Frostberg och Frida Vilhelmson, journalister på Eskilstuna-Kuriren som i juni förra året kom med det här avslöjandet: http://www.ekuriren.se/nyheter/har-har-chefen-for-boendet-sex-med-flyktingpojkar-hotade-att-fa-oss-utvisade/

Det där lade grunden för vad vi idag har lärt oss om Johanna Möller: att hon är en av Sveriges genom tiderna värsta psykopater. 


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.