onsdag 8 mars 2017

Sveriges Radio tycks vara helt paralyserat, förutom när dom agerat som i chock, av att man insett att bedragaren Manuel Knight blåst dem under mer än 15 år! Tur att det finns andra radiosändningar, som t ex poddradio och som vågar skoja med mytomanen Manuel Knight och som under två decennier lurade nationen Sverige

Vi tänker på AMK Morgon, en lite udda poddradioverksamhet och med folk som inte backar för att sjunga ut och på det viset påminner de om Groundhogs när vi pysslar med Manuel Knight News. Vi har också skoj när vi knåpar ihop våra artiklar. Allra trevligast har vi när vi funnit nåt saftigt att sätta klorna i.

Sveriges Radio har nog drabbats hårt av insikten att den här skandalen med Manuel Knight, den kommer de inte att kunna ta sig ur helskinnade. Som exempel: Manuel Knights ljugande i programmet Sommar år 2008 var det som främst bidrog till att Försvarsmakten började anlita denne mytoman till att få utbilda svenska soldater. Under årens lopp har Försvarsmakten gett mytomanen Manuel Knight närmare en halv miljon kronor i arvoden. Vi har under mer än 1½ år försökt få kontakt med Sveriges Radio, men man vägrar svara oss. Det är nästan komiskt: Cilla Benkö och Bibi Rödöö vet i nuläget inte var de skall göra av sig och inte lär det bli bättre när USA:s utrikesdepartement ber Sverige om en förklaring till varför ett public service-bolag som Sveriges Radio tillåts, att genom Manuel Knight, bedriva anti-amerikansk verksamhet. Där får Margot Wallström och Annika Söder lite att pyssla med. Den Nye Presidenten lär inte vara lättflirtad, så det räcker knappast med att de investerar i en ny färg på läppstiftet. Vi tror Den Nye Presidenten är resultatinriktad och kan han se en chans att kritisera Sverige, så lär han också göra det. Hårt.

Åter till poddradiovärlden. AMK står för Alla Mina Kompisar. Här kan man läsa lite om dem: http://amkmorgon.squarespace.com/new-page/

Här länk till programmet när de granskar och driver med Manuel Knight: http://morgon.amk.libsynpro.com/2017/02

Vi citerar ur deras programpresentation: 

Efter pausen börjar vi prata om skandalen kring Manuel Knight, som hållt i många föreläsningar och ljugit om att han amerikansk elitsoldat i tio år. Knight försvarar sig i Medierna i P1:

Han har haft ett sommarprat i Sommar i P1:

Vi hittar ett klipp där Manuel Knight varit med i TedxGöteborg

Det där med Manuel Knight-delen, den börjar vid ca 53 min. Vid flera tillfällen omnämns i programmet Manuel Knight som en Navy SEAL, men det är ju mest som en US Special Forces som han har uppträtt. Lika falskt är det hursomhelst.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.