onsdag 15 mars 2017

”Du skall inte ljuga! Du skall inte stjäla! Du skall inte begå äktenskapsbrott!” -tre påbud en person bör kunna försöka leva efter. Så tycker vi. Den som kallar sig kristen, som säger sig tro på Gud, skulle säkert hålla med oss. Så varför klarar inte Manuel Knight av att hantera ens de enklaste sociala rättesnörena?

Vi svarar: För att Manuel Knight inte bryr sig det minsta om de regler som utgör grunden för god social samvaro: att försöka uppträda ärligt, att försöka att inte skada andra, att försöka underlätta livet för folk -åtminstone folk i ens närmaste omgivning. Manuel Knight klarar inte av någonting av det där.

 Efter ett tips vi fick om att lyssna på en radiointervju som gjordes för drygt sju år sedan och där den intervjuade är Manuel Knight, kan vi konstatera att maken till lögnare och hycklare får man leta efter! Det är en kvinnlig radioreporter som Manuel Knight fyller med sin, nu vid det här laget, väl kända BS. Han skäms inte. Han kan inte skämmas.

Manuel Knight påstår sig tro på Gud. Det behöver iofs inte innebära att man är kristen, även om det bör ligga nära till hands att tro att det är en Gud i kristenhetens namn han säger sig tro på, med tanke på att han kommer från den djupa Södern i USA. Vi tror att Manuel Knights privata Gud heter Mammon.

Manuel Knight ljuger, det har alla nu insett. Manuel Knight stjäl, han stjäl från dem som hyrt in honom i tron att han är utbildad psykolog och krigserfaren elitsoldat och det innebär att han stjäl av våra skattepengar. Manuel Knight begår äktenskapsbrott när han brutalt dumpar den kvinna i Tyskland och med vilken han väntade barn, när svenska blonda Anne 1992 dök upp där i Tyskland. Här läsning från november 2015 för dem med starka nerver: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/alla-barn-har-en-far-men-manuel-knights.html

Den 13 november 2009 sändes ett 12 minuter långt inslag i Morgon P4 Väst. Här länk: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=972&artikel=3233418
 
Ur presentationen hämtar vi följande: 
Han var övertygad om att han skulle dö före han fyllt trettio. I tio år var han elitsoldat i den amerikanska arméns "special forces". Han har deltagit i tre olika krig och flera hemliga uppdrag och blivit skjuten två gånger.” 

Det där handlar alltså om Manuel Knight. Men ingenting av det där är sant. Manuel Knight har ljugit för SR P4 Väst och på det viset fått kanalen att gå ut med falsk information och lurat en vänlig reporter som försöker göra sitt jobb. Det är så fruktansvärt fräckt agerat av honom och allting går ut på att hans varumärke skall öka i värde. Manuel Knight är totalt hänsynslös!

Intervjun börjar med den fattiga uppväxten. Strax efteråt börjar ljugandet om att han skulle ha utbildats till en US Special Forces och därefter är karusellen igång med att hans grupp skulle befria gisslan och Manuel Knight och hans kollega skulle ha tagits tillfånga. Därefter lögnen om att kollegan dödades. Ingenting av detta har hänt!

Resten av det Manuel Knight säger under intervjun är förstås också det till största delen lögn.

Vid ca 10:40 får Manuel Knight frågan: ”Tror du på Gud?” varpå han snabbt svarar: ”Yeah!”
Om vi Groundhogs skulle få frågan om vi tror på Manuel Knight, skulle vi snabbt svara: ”Nope!”


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.