lördag 18 mars 2017

Kopplingen mellan Peter Hjörne och Manuel Knight är intressant. Kopplingen stavas ADAMA DIARRA aka Den Brutale Ihjälsparkaren.

Den Brutale Ihjälsparkaren är den man, med ivorianskt medborgarskap, uppvisande två olika födelseår (1970 resp 1983), som år 2010 inför ögonen på sin lille son sparkade ihjäl sin fru, tillika sonens mamma, Maria Oscarsson Diarra. Den mannen, mördaren Adama Diarra, är Manuel Knights svärfar.

Vi har flera gånger påpekat att Manuel Knight väldigt gärna vill skämta om sin svärmor, Kristina Eriksson. Många gånger skämtar han på hennes bekostnad. Många gånger förstår inte svärmor Kristina Eriksson att hon blir hans offentliga driftkucku, men hursomhelst, så har Manuel Knight gjort sin svärmor till en offentlig person, även om hon inte [ännu] kan kallas kändis.

År 2000 valde Kristina Eriksson, mamma till Anne Knight (f Eriksson) att gifta om sig. Valet föll på en underbar ung man hon träffat på en av sina ”semesterresor” till Gambia. Hans namn var Adama Diarra (egentligen: Diarrassouba) och han var född i Republiken Elfenbenskusten (Côte d'Ivoire). Tyvärr är det litet oklart med hans ålder, ibland är han född 1970, ibland 1983. Med födelseåret 1970 gifte han sig romantiskt med Kristina Eriksson (f -44). Bröllopet hölls i Banjul i Gambia.

Det för alltför långt att här dra hela den där tragikomiska historien om bröllopet i Gambia och den förfärliga fortsättningen på äktenskapet, så vi rekommenderar läsare att via etiketten 'Adama Diarra' hitta mera info. Vi konstaterar att Adama Diarra ganska snart grovt misshandlade Kristina och dömdes år 2001 för 'grov kvinnofridskränkning' till fängelse i tio månader. Adama Diarra utvisades dock inte, trots att Migrationsverket inte såg något skäl att låta honom bli kvar. Adama Diarra startade ett band med namnet African Child & Prophet och inregistrerade också ett bolag med det namnet. Adama Diarra sålde också litet CD-skivor som idag borde ha ett visst samlarvärde...

Spelningarna och skivförsäljningen räckte förstås inte till för att försörja en familj, för när Adama Diarra lämnade fängelset, så gifte han sig med Maria Oscarsson och fick med henne en son (f -03). Maria hade två barn sedan tidigare. En man helt utan utbildning kan försörja sig genom att dela ut tidningar. Om mannen bor i Göteborg kan ju ett naturligt val vara att dela ut Göteborgs-Posten. Det gjorde Adama Diarra och arbetsgivaren hette därmed VTD, Västsvensk TidningsDistribution, som är ett bolag inom Stampen-koncernen. Där kopplingen till Peter Hjörne, ordförande i Stampen-gruppen. För att nattetid kunna dela ut Göteborgs-Posten utrustades Adama Diarra med portkoder och en liten praktisk kärra märkt VTD. Någon kontroll i belastningsregistret gjordes nog aldrig, eller så brydde sig kanske inte Stampen-gruppen om såna petitesser som grov misshandel av en äldre kvinna? När Adama Diarra hade sparkat sig trött på Maria Oscarsson och hon låg död, så var det praktiskt för honom att ha den lilla VTD-kärran för att med hjälp av den kunna frakta ut liket och dumpa det i skogen. Där hittades kroppen drygt ett halvår senare.

Men det finns ännu en koppling mellan Peter Hjörne och Adama Diarra. Runt åren 2007-2008 hände nåt spännande, för då utsåg GP/Peter Hjörne tidningsbudet Adama Diarra till ”årets bäst integrerade invandrare” (ungefärlig formulering) En man som grovt misshandlat en äldre försvarslös kvinna, Kristina Eriksson och för detta i en svensk domstol dömts till 10 månaders fängelse, det tycker Peter Hjörne är en väl integrerad invandrare? 

Vi har i annan artikel nämnt Peter Hjörnes manschauvinistiska hållning och här tycker vi oss se ännu ett exempel på Peter Hjörnes tråkiga attityd mot kvinnor. Tycker kanske Peter Hjörne att Adama Diarras svärson, Manuel Knight, är en ”väl integrerad invandrare”? Är det därför GP inte vill skriva nåt om Manuel Knights mångåriga bedrägerier i Göteborg?

Det sägs att Adama Diarras CD-skiva såldes under en julfest som år 2008 hölls i GP-huset. Julfesten gällde de tidningsbud som tillhörde VTD. Mysigt att Peter Hjörne och GP på det viset direkt ekonomiskt har hjälpt mördaren Adama Diarra. Det räckte kanske inte med att tillhandahålla den lilla praktiska VTD-kärran för liktransporten? Man måste fråga sig varför inte GP:s kriminalreporter Per Sydvik gjorde nån kontroll hos tingsrätten på Adama Diarra innan han utsågs till ”årets bäst integrerade invandrare”. Antagligen samma lättja som när Per Sydvik inte heller orkat titta närmare på bedragaren Manuel Knight. Per Sydvik kanske är litet rädd av sig? Kanske är han rädd att uppfattas som ”rasistisk” om han skulle undersöka svarta män? Bättre då att inte göra ett enda dugg..

FYI: Manuel Knight nämner aldrig sin svärfar Adama Diarra. Nu vet ni varför.

Fotnot: Här kan man läsa om häktningsförhandlingen rörande misstänkt mord. Adama Diarra log brett när han fördes in i salen. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13221939.ab


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.