lördag 28 januari 2017

Grattis KFSK! Ni sparkade Manuel Knight och det var ett mycket bra beslut! En värre utländsk parasit på det svenska välfärdssystemet får man leta efter!

KFSK står för 'Kommunförbundet Skåne' och är en sammanslutning för Skånes 33 olika kommuner (varav ett par är stad som t ex Malmö och Helsingborg). Den 2-3 februari ordnar KFSK i Lund en Välfärdskonferens och tanken var länge att Manuel Knight skulle vara en av talarna. Som tur var, så blev det inte så. Groundhogs ber att få tacka!

Vi vet inte exakt vad det var som gjorde att KFSK till slut bestämde sig för att göra sig av med Manuel Knight, men vi välkomnar att han dumpades. Det var redan i september 2016 vi tog kontakt med KFSK och bad dem att tänka om. Vi hade sett att KFSK som en av de första bokade talarna hade skrivit in Manuel Knights namn.

Klicka på bilden för högre läsbarhet:

imagebam.com

Vi informerade KFSK om att Manuel Knight var en bedragare som under många, många år ljugit för kommuner, bl a inom Skåne och som föreläsare uppträtt under falsk flagg. Han hade påstått sig vara både ”utbildad psykolog” och ”elitsoldat i US Special Forces” och med dessa falska titlar som bas ljugit till sig pengar från bl a Båstad och Svedala kommun. Här länk till vår första artikel om Manuel Knight/KFSK: http://manuelknight.blogspot.se/2016/10/kommunforbundet-skane-har-kopt-in-en.html

Fler artiklar finner man via etiketten 'KFSK'. Under hela hösten/vintern har vi stått i kontakt med programansvariga inom KFSK och vi tog också kontakt med de statsråd som hade bokats in och informerade dem att de skulle komma att hamna på scen tillsammans med Manuel Knight, en amerikansk medborgare som lurat till sig miljoner från skattefinansierade verksamheter. En plundrare av det svenska välfärdssystemet, det är vad han är! Även Gunnar Hökmark och Anders Borg som båda är uppsatta som talare, blev informerade om bedragaren Manuel Knight härjningar i Sverige. Lite osmak för arrangörerna av Välfärdskonferensen att precis när de gjort sig av med fifflaren Manuel Knight, så kom igår morse besked om att förre finansministern Anders Borg var misstänkt för tagande av muta. För närvarande ser talarlistan ut på detta vis: http://kfsk.se/valfardskonferensen/talare/

Magasinet Filter avslutade sin utmärkta artikel om bedragaren Manuel Knight med följande fotnot:

Torsdag 2 februari. Välfärdskonferensen 2017 i Lund, arrangerad av kommunförbundet Skåne inleds. Manuel Knight är en av talarna.

Fotnot: När vi i vår rubrik poängterar ”utländsk parasit” skall det inte övertolkas som att Groundhogs skulle ha uppfattningen att det är vanligt med folk med utländskt medborgarskap som ägnar sig åt att plundra Välfärdssverige. Vi går inte på hörsägen. Vi håller oss till fakta:

Manuel Knight är en amerikansk medborgare, som trots att han bott i Sverige sedan 1993, han inte ansökt om svenskt medborgarskap, men som här i landet gärna uppträder med falska titlar och med hjälp av dessa, han ljuger sig till rikedom. Ut med Manuel Knight!

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.