Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 6 januari 2017

Jaså du, Jeanette Gustafsdotter, du som lovat att svenska journalister ”tar sitt ansvar och granskar och rapporterar”, tror du att de kommer att börja skriva om bedragaren Manuel Knight efter den 31 januari 2017?

Jeanette Gustafsdotter är vd för branschorganisationen TidningsUtgivarna (TU). Vi har publicerat ett par artiklar om henne och där vi starkt ifrågasatt hennes försäkran till Sveriges Radio enligt citatet i vår rubrik. En jurist, tillika vd för en stor svensk organisation och som anser sig inte behöva följa gällande hastighetsbegränsningar i Sverige är väl inte särskilt trovärdig?

Nej, Jeanette Gustafsdotter är inte helt trovärdig. Men vi Groundhogs ger henne nu en chans att för omgivningen visa att hon har rätt vad gäller den svenska journalistkåren. Vi har lyckats med att få Magasinet Filter att i sitt kommande nummer (#54, ute i handeln 31 januari) i en artikel som sträcker sig över 16 sidor, ställa frågan om Manuel Knight inte är äkta, utan bara en bluff rakt igenom. Vi kan skvallra om vad Magasinet Filter kommer fram till: det är väldigt dumt att lita på Manuel Knight.

Sedan oktober 2015 har grävargruppen Groundhogs drivit denna blogg. Tack vare tipsare och uppgiftslämnare har vi fått mängder av skvaller om Manuel Knight och folket runt omkring honom och hans båda bolag, Sinkfield & Co resp Manuel Knight Academy. Lägg därtill en ettrig vilja att gräva och viss lust att skriva och publicera resultat och skvaller, så är det inte konstigt att Manuel Knight med familj plus hans stab, nu alla är rejält sura på oss. Det är ett pris vi är beredda att betala.

Den som är beredd att betala ynka 79 kronor kan den 31 januari skaffa sig ett mycket fullmatat och underhållande nummer av Magasinet Filter. Det sägs att skadeglädje är den sanna glädjen. Det där tycker vi som humanister är en väldigt cynisk och brutal bild av människan, men om vi ändrar formuleringen till att det är bra om Sanningen kommer fram, så tror vi att alla normala håller med oss. Det skall inte vara ok att genom slugt och försåtligt upplagt bedrägeri och som bedragarparet Anne och Manuel Knight under åratal har ägnat sig åt, lura till sig miljoner av svenska skattepengar!

Utan att avslöja innehållet i Magasinet Filter #54, kan vi ändå berätta att det inte blir lätt för Manuel Knight att i fortsättningen hävda att han bara är utsatt för en personlig vendetta. Manuel Knight är en bedragare och personer som han och hans fru och familj skall avslöjas och Manuel Knight skall absolut inte beredas plats att hos Sveriges Radio och SVT få sitta och ljuga! Vi har kunnat visa att bl a Sveriges Radio och SVT inte går att lita på. Vi har kunnat visa att den svenska pressen inte går att lita på, utan att man mörkar vad man redan vet om t ex Manuel Knight och i den delen har alltså den förra kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth helt rätt. Vi hänvisar här till vår artikel från Nyårsafton: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/forra-kulturministern-lena-adelsohn.html

Om Jeanette Gustafsdotter har rätt, så kommer vi att under februari få se en uppsjö av artiklar där den svenska journalistkåren uttrycker förtvivlan över att bedragaren Manuel Knight under så många år har kunnat lura hela Sverige och att det är obegripligt att man inte vaknat och reagerat tidigare. Det där skall bli intressant att få se och läsa. För om den svenska journalistkåren begår ärlig självrannsakan och på allvar söker finna orsakerna till att Manuel Knight undgått upptäckt, så kommer de att landa i det som vi hela tiden hävdat: (1) man har inte vågat ifrågasätta journalistdrottningen Stina Lundberg Dabrowski (2) man har inte vågat/velat ifrågasätta en svart amerikansk militärs muntliga CV. Det kan vara antingen (1) eller (2) -eller en kombination av dessa. Man skulle teoretiskt kunna lägga till journalistisk lättja som en tredje orsak, men det vore ju i så fall helt förfärligt om Jeanette Gustafsdotter så kapitalt har felbedömt den svenska journalistkåren.

Det kan hursomhelst inte vara särskilt trevligt för barnen i familjen Knight att under februari och mars inte kunna gå in i en Pressbyrå eller tidningsbutik utan att få möta Pappas ansikte i tidningshyllan när de vet vad som står i den tidningen, Magasinet Filter #54. Nu kommer det att vara slut med sliskiga hyllningsartiklar skrivna av bedårade kvinnor och en lika bedårad Erik Olkiewicz på Aftonbladet. Nu kommer inte Manuel Knight att i framtiden bli inbjuden att som ”expert” på USA få kommentera t ex en presidentinstallation. Eller vem vet förresten? Nummer 54 av Magasinet Filter kommer ut den 31 januari. Donald Trump skall installeras den 20 januari.. hmm.. Nog bäst att vi Groundhogs än en gång tar kontakt med Cilla Benkö, vd för Sveriges Radio, och hjälper henne tillrätta så att hon inte ännu en gång offentligt gör bort sig.

Bilden här nedan förställande grävlungen Gurra och där han stoltserar med sitt första nedlagda byte, skall inte tas som ett hot. Vi vill att bilden skall ses symboliskt och för att inte folk på Golfbanevägen 50 i Hovås skall missuppfatta budskapet, skall vi hjälpa bedragarparet. Bilden illustrerar att Groundhogs genom Gurra har nedlagt bytet 'Den Svenska Granskande Journalistkåren i landet Ankdamistan'. Den finns inte längre om den ens nånsin på allvar har funnits. Åtminstone inte när vi talar om viljan att på allvar granska en journalistkollega som av dem själva placerats på piedestal.


imagebam.com


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/