Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 22 januari 2017

Länge leve Therese Larsson! Det är kvinnan som Magasinet Filter anlitat för att illustrera den artikel som kommer att förändra livet för bedragaren Manuel Knight och också kanske hur den svenska journalistkåren i framtiden ser på sitt uppdrag ”att granska och rapportera”. Magasinet Filter blir en skrällande väckarklocka i Mediesverige, men Jeanette Gustafsdotter och hennes medlemmar kommer antagligen att febrilt och fumlande söka efter snooze-knappen..

Som av en ren tillfällighet har Groundhogs fått möjlighet att exponera bilder från nästa nummer av Magasinet Filter. Här nedan visar vi hur omslaget ser ut och även hur startuppslaget kommer att te sig. Finns det någon som inte blir sugen på att sätta tänderna i numret som finns att köpa från och med torsdag den 26 januari? 
 
Nej, knappast någon kan vara oberörd av bilden på en flinande och blomsterkransförsedd Manuel Knight på omslaget till Magasinet Filter #54. Charmören/manipulatören/bedragaren som under två decennier lyckades lura hela Sverige, men som genom ett par för honom ödesdigra missgrepp, kom att sätta krokben för sig själv. Det ena var när han, mitt under förhandling i en svensk domstol, var på väg att fysiskt attackera en av parterna i ett förtalsmål. Det andra var när han i Morgonpasset i P3 uppvisade den challenge coin han stulit från Mike Czarnecki, en äkta US Special Forces-soldat. Så kan det gå, Tom Ripley aka Manuel Knight!

NB! Dessa bilderna är upphovsrättsskyddade.

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.