Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 15 januari 2017

Stackars, stackars Hanna Stjärne! Att vara vd för SVT och inte ha en enda idé eller några visioner för hur hon skall kunna utveckla SVT, det måste vara förfärligt. Det var också förfärligt tydligt att hon är medveten om det. Ni missade väl inte 'Lördagsintervjun' i P1 igår?

Groundhogs missade inte programmet Lördagsintervjun. Vi visste att vi skulle få komma till ett dukat bord och få ta del av en ytterst sofistikerad slakt och där offret, Hanna Stjärne, nog inte ens märkte att hon slets i stycken. Men nervös var hon. Hon har all anledning. Inga visioner, men om mindre än två veckor kommer Magasinet Filter att ha landat hos henne. Mums!

Rubriken på Sveriges Radio:s hemsida rörande Lördagsintervjun ser ut så här:

Hur ska SVT behålla publiken, Hanna Stjärne?


Det där är länk till hela programmet och det är på 57 min. Själva intervjun med Hanna Stjärne är på ca 34 min, men vi kan avslöja att Sara Stenholm Pihl och som intervjuar Hanna Stjärne, aldrig får något klart besked från SVT:s vd. Inte i någon enda fråga faktiskt.
För en sak som vi faktiskt noterade, det var hur ofta Hanna Stjärne faktiskt använde ordet 'faktiskt'. Vi kan faktiskt här avslöja antalet 'faktiskt'. Det användes faktiskt inte mindre än 25 gånger. Det blir faktiskt ca 0.7 ggr/min.

Sara Stenholm Pihl gör en helbra intervju, så det är faktiskt inte hennes fel att Hanna Stjärne, sitt knivskarpa intellekt till trots, alldeles för ofta använder ”ääh, ääh” när hon funderar på hur hon skall försöka svara. Hanna Stjärne låter oss iofs få veta att man på SVT ofta ”skrattar tillsammans”. Vi hoppas att det är när ledningen för SVT inklusive Anders G Carlsson, producent för Sommarpratarna på SVT sitter och tittar på när Manuel Knight år 2010 lurar skjortan av Petra Mede, Carina Rydberg, Stefan Holm och Per Holknekt. Fast Anders G Carlsson mår nog inte så bra just nu; han fick frågor från Groundhogs om hur det kom sig att ljugprogrammet Sommarpratarna på SVT med Manuel Knight i höstas exporterades till DR. Anders G Carlsson svarade oss aldrig. Det var dumt gjort av honom. Undrar vad hans chef Hanna Stjärne tycker om det? Här länk till en artikel vi skrev i oktober:
http://manuelknight.blogspot.se/2016/10/ang-programserien-sommarpratarna-pa-svt.html

Det är nästan plågsamt att lyssna på Hanna Stjärne. Hon är så otroligt obekväm när hon intervjuas. Det hörs genom att hon har väldigt tydliga inandningar, saknar allt diafragmastöd, har litet läckage och darrar på rösten. Känner inte Hanna Stjärne till vilken hjälp hon kunde haft av en liten dos betablockerare? Jämför gärna skillnaden i klang och resonansbotten mellan Sara Stenholm Pihls fylliga röst och hur Hanna Stjärne låter. Ofta skrattar Hanna Stjärne nervöst och vid helt inadekvata tillfällen.

Vi sticker inte under stol med att vi anser att både Eva Hamilton och Christina Jutterström var mer begåvade på platsen som vd för SVT. Det var kvinnor som kunde ge besked och även om folket inom vår grävargrupp inte alltid var överens med dem i alla frågor, så skiljde det ljusår mellan dem och Hanna Stjärne.
Eftersom Hanna Stjärne varit arrogant mot oss och aldrig svarat på våra mail trots att de varit sakliga, så kan vi sjunga ut med vad vi vill: Vi vill att Hanna Stjärne lämnar SVT asap. Hon kunde för övrigt inte ens svara på frågan om hur SVT skall behålla publiken. Ett bra steg kunde vara att hon ersattes med någon person med visioner. Just saying..

Vi låter avslutningsvis nedanstående bild illustrera hur vi och grävlungen Gurra ser på Hanna Stjärne:
imagebam.com

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/