söndag 29 januari 2017

Tack, Claes Ottosson! Som chef för ICA Kvantum i Hovås inser du att Manuel Knights besök i din butik inte befrämjar vare sig kundernas trivsel eller dina finanser och det var därför mycket klokt av dig att be Manuel Knight hålla sig borta. Men varför dröjde du så länge, Claes Ottosson?

Ibland spekulerar Groundhogs och ibland använder vi humor och/eller ironi för att illustrera hur vi ser på det som handlar om nationalbedragaren Manuel Knight. Vi har under lång tid retats med Claes Ottosson och skälet till det är att han aldrig svarade oss när vi vänligt via en artikel vi skrev, mjukt tog kontakt med honom. Det var för ungefär ett år sedan. Claes Ottosson har aldrig hörts av, tråkigt nog.

Den 17 februari 2016 skrev vi ett mejl till Claes Ottosson och Susan Karling. Claes Ottosson driver alltså ICA Kvantum i Hovås i Göteborg och Susan Karling är en journalist knuten till ICA/Hakon-bolagen och som skrivit en uppskattande artikel om Manuel Knight. Tyvärr var Susan Karlings artikel full med felaktigheter, för Manuel Knight hade ljugit henne full med sin BS. Claes Ottosson citeras i Susan Karlings artikel när denne hyllar Manuel Knight som en gärna sedd kund i ICA Kvantum i Hovås. Nu ser Claes Ottosson vart hans barnsliga hyllande av en bedragare som Manuel Knight, har lett honom: Nu hånar vi Claes Ottosson för att han lät sig bländas, charmas och luras av psykopaten Manuel Knight. Det blir dumstrut på Claes Ottosson och på ICA Kvantum i Hovås.

Klicka på bilden för högre läsbarhet:
imagebam.com

Rubriken i mejlet till Claes och Susan var rätt hårdhänt och rakt på:

Ang föreläsaren/psykologen MANUEL KNIGHT -nu avslöjad vara en bedragare! 

Så här skrev vi:

Hej på er!

Det kanske kommer som en chock att få läsa vad vi skriver i ämnesrubriken, men det går inte att linda in budskapet: Manuel Knight är en bluff!

Vi Groundhogs är en grävargrupp som har bloggen Manuel Knight News och som ligger här: manuelknight.blogspot.se

Det blir för omständligt att här redogöra för allt vi fått fram om bedragaren Manuel Knight, så vi får hänvisa er till bloggen.

Att vi nu kontaktar er beror på att vi idag publicerar en artikel och som direkt berör er båda, länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/hej-claes-ottosson-chef-for-ica-kvantum.html

Vårt mål är att få stopp på Manuel Knights långvariga bedrägerier och att få SR och SVT att be om ursäkt för att man promotat denne svindlare som därigenom beretts möjlighet att få lura hela Sverige -och ytterligare några länder.

Hör gärna av er till oss om det är något ni undrar över. Vi hjälper gärna till att klarlägga de verkliga förhållandena vad gäller Manuel Knight och hans patetiska 'Manuel Knight Academy' och hans påstådda meriter. Någon psykolog har han aldrig varit. Vi tror däremot att han skulle behöva en. Ganska snart.

Välkomna!
//G

Det där ledde till att vi fick kontakt med Susan Karling och vi vet att det därefter var mycket folk inom ICA-koncernen som fann vår blogg läsvärd. Men inte ett ljud från Claes Ottosson. Ändå har vi hört skvaller om hur buffligt Manuel Knight beter sig när han besöker ICA Kvantum i Hovås. Han tränger sig före och beter sig lika hänsynslöst som han är hänsynslös. Vår lilla medarbetare (spion) tassade i julas in på lagret hos ICA Kvantum i Hovås och fann då en special-MUST. Här en artikel med bild och allting: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/skal-claes-ottosson-ica-kvantumchef-i.html

Samma lilla medarbetare tassade igår in och kollade bland tidningarna som säljs hos ICA Kvantum i Hovås för att se om det fanns några Magasinet Filter att köpa. Det gjorde det. ICA Kvantum i Hovås säljer senaste numret av Magasinet Filter med en viktig tilläggsinformation, flerfaldigt stämplad på framsidan mitt i ansiktet på den flinande filuren Manuel Knight. Det är en mycket modig man, den där Claes Ottosson på ICA Kvantum i Hovås. Tänk bara att utmana en som är världsmästare i både karate och kickboxning! (-höh, höh!)

Som av en ren tillfällighet har vi en bild att visa upp:

imagebam.com

Så tack än en gång, Claes Ottosson! Det är bra att du visar att du strongt står upp för dina riktiga kunder och tydligt markerar att 'bäst-före-datum' för länge sen har passerats för Manuel Knight och hans familj. Du vill inte ha dem i butiken? -Nej, naturligtvis inte! Ingen normal människa/ICA-handlare vill ha en tjuv och bedragare som Manuel Knight i sin närhet eller i sin butik.
Vi Groundhogs vill inte ens ha honom i Sverige.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.