Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 3 januari 2017

Jeremy Knight dömdes igår i Göteborgs tingsrätt till att betala totalt 21 215 kr för narkotikabrott. Hur känns det för Manuel Knight att sonen är på väg att bli en 'social drop out'?


Manuel Knight känner nog ingenting speciellt kring det där. Manuel Knight ser inte att det är hans och frun Annes långvariga ljugande som lett sonen Jeremy Knight rätt in i kriminalitet och narkomani. Manuel Knight och frun Anne är bara inriktade på att tjäna pengar, så att barnen far illa bryr de sig inte om.

Igår kom så domen i mål B 12646-16 i Göteborgs TR. Vi skrev i oktober en artikel om hur Jeremy Knight den 13 juni 2016 kraftigt narkotikapåverkad hade gripits sittande bakom ratten i en bil tillhörig Sinkfield & Co. Länk till artikeln här: https://manuelknight.blogspot.se/2016/10/manuel-och-anne-knight-later.html

Vi reagerade bl a över att polismännen som grep Jeremy Knight inte gjorde några försök för att utreda hur bilen hamnat i Västra Frölunda. Vi Groundhogs utgår från att den kraftigt narkotikapåverkade Jeremy Knight på egen hand hade kört bilen, då det inte fanns några andra i bilen och han alltså satt bakom ratten när han greps. Polisassistent Anneli Ortmon och som tillsammans med en kollega ”glömde” att försöka reda ut hur bilen förflyttats, blev i november föremål för en artikel. Länk här: https://manuelknight.blogspot.se/2016/11/anneli-ortmon-ar-polis-hon-var-en-av-de.html

Bilen tillhör bolaget Sinkfield & Co. I styrelsen finns förutom Anne och Manuel Knight också Samuel Bengmark, professor i matematik vid Chalmers i Göteborg. Om vi Groundhogs hade varit professionella journalister och börjat ägna oss åt att granska Fallet Manuel Knight, hade vi givetvis ställt Samuel Bengmark frågor kring hur det kommer sig att han är ledamot i Sinkfield & Co, ett bolag som i sin bas har lögner om att styrelseordföranden Manuel Knight skulle vara en US Special Forces och vara en ”trained psychologist”. Man tycker att vilken journalist som helst borde bli nyfiken på hur en Chalmers-professor hamnat i lag med ett par snikna bedragare. Men eftersom viljan hos svenska journalister att försöka reda ut hur Manuel Knight lyckats lura hela Sverige inte är särskilt stor, så är det ju inte konstigt att Samuel Bengmark slipper svara på jobbiga frågor om hur han kom in i bolaget Sinkfield & Co. Vår primitiva blogg har ju inte som ambition att göra allt jobb åt den svenska journalistkåren i att utreda paret Anne och Manuel Knights långvariga fiffel. Vi har bara grävt upp fakta, presenterat den och lämnat materialet till att fritt användas för t ex professionella journalister. Det tråkiga är att vi märkt hur lite intresse professionella journalister ägnar frågan om Manuel Knight och hans bluffande och hur extremt nyfikna samma professionella journalister visat sig vara när det gäller att försöka röja identiteter hos Groundhogs. Skrev vi förresten professionella journalister? Det skulle förstås ha stått ”professionella” journalister. Såna journalister som är journalistikens paparazzis om ni förstår vad vi menar..

Jeremy Knight skall punga ut med över 20 tkr. Det blir för honom till att stjäla ihop en väldans massa tröjor i butiker för att få ihop till den summan. Senast han åkte fast för stöld av tröja hade han uppträtt så märkligt, så att personal hade reagerat och tillkallat vakt. Kanske är just tjuvnad inte Jeremy Knights paradgren? Kanske är det mer lukrativt att han fortsätter med att sälja knark i Hovås med omnejd, för att på det viset så småningom få ihop till summan 20+ tkr? Kanske blir det i slutändan Pappa som får leka generös och betala beloppet? Kanske inser Manuel Knight att det är hans intensiva ljugande inför sonen Jeremy Knight under hela dennes uppväxt som har lett fram till att sonen nu helt fallit ur ramen? In och ut när det gäller behandlingshem -inte alls bra. Pappa Manuel Knight har säkert möjlighet att få fram summan 20+ tkr, då han ju är synnerligen välbetald. Vi har roat oss lite med att jämföra Manuel Knights timlön med t ex Zlatan Ibrahimovics. Vi har räknat ut att Zlatans timlön ligger på drygt 17 tkr. Den argentinske fotbollsspelaren Carlos Tevez har en timlön på ca 41 tkr. Kommer ni ihåg vad Anne Vågström, HR-chef i Östersund, år 2015 betalade Manuel Knight i timlön? Vi Groundhogs kommer ihåg det. Anne Vågström betalade Manuel Knight en timlön på intressanta 63 tkr. SEXTIOTRETUSEN KRONOR I TIMMAN. Det gjorde Anne Vågström så gärna. Inte för att Manuel Knight hade ljugit för kommunen om att vara elitsoldat och utbildad psykolog, för det hade han gjort och det visste Anne Vågström om -nej, hon betalade honom så gärna och orsaken var att hon hade bländats och charmats av honom. Pengarna tog Anne Vågström inte från sitt konto. Det var mycket smidigare för Anne Vågström att stjäla beloppet från medborgarna i kommunen och låta mer än en kvarts miljon kronor hamna hos bedragarparet i Hovås. Detta förfarande känner journalisten Maria Lindholm på Östersunds-Posten mycket väl till, men då hon är vän med Ulf Strömsten, överläkare i klinisk radiologi (röntgenläkare) och denne anses vara inblandad med Manuel Knights svägerska i nån obskyr verksamhet hos denne, hon då låter bli att skriva om hur oerhört moraliskt lättsinnig Anne Vågström är. Åtminstone vad gäller medborgarnas pengar.

Vi har av ”professionella” journalister kritiserats för att bedriva näthat. Det där är väldigt intressant. Om vi hårt och rättframt kritiserar t ex Östersunds HR-chef för att hon varit ovanligt generös med andras pengar, d v s medborgarnas skattepengar, så är det inte att näthata henne. Om vi hårt och rättframt kritiserar en svägerska till Manuel Knight, en svägerska vid namn Katarina Eriksson, för att hon ljugit för Skatteverket, så är inte det näthat. Vi kritiserar ljugandet. Vi anser att man bör kunna lita på att en röntgenläkare och en sjuksköterska talar sanning. Sjuksköterskan Katarina Eriksson talar osanning. Det kritiserar vi. Vill ”professionella” journalister beskriva det som näthat, så står det dem fritt. Groundhogs har inget till övers för lata och beskäftiga journalister som beskriver sig som ”professionella” men som inte orkar granska och rapportera om t ex Manuel Knight. Vi har inget till övers för sådana, men vi hatar dem inte. Så mycket uppmärksamhet är inte smutsiga murvlar värda.

Fotnot: Vi näthatar inte heller Jeremy Knight. Vi ser att han har farit illa i livet och vi är tydliga med vad och vilka som varit orsak till att han hamnat snett. Hade det inte varit så att han sitter med i styrelsen för Manuel Knight Academy och under turnéer frontat verksamheten, så hade han inte ens blivit nämnd här på vår blogg. Vi attackerar inte blint, även om en del ”professionella” journalister tycks tro det. Vi har t ex inte varit särskilt närgångna mot dottern Jennifer, trots att hon beskrivits som PR-ansvarig för bolaget. Den yngsta dottern har inte ens namngivits här, med tanke på hennes ålder och hon inte kan hjälpa vilka föräldrar slumpen har gett henne. Vi beklagar hennes situation. Hon är ännu för liten för att förstå vad som väntar henne. Vi är bekymrade.
===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/