söndag 1 januari 2017

Välkommen till oss, år 2017! Under förra året gjordes stora framsteg under kartläggningen av bedragaren Manuel Knight. Under 2017 siktar vi på att kunna göra bokslut med svarta siffror.

För dem som tror att ”svarta siffror” står för nåt dåligt, kan vi upplysa om att svarta siffror i resultatredovisning betyder vinst. Därav uttrycket 'Black Friday'. Röda siffror markerar alltså förlust.

År 2016 har i vissa delar varit ett segt år. Vi hoppades ett tag på att tillsättningen av Azita Raji som USA-ambassadör i Stockholm skulle gett ett positivt utfall. Så blev det inte. Manuel Knight begärdes inte utlämnad för rannsakning. Om mindre än tre veckor blir det en ny president i Vita Huset. Om Trump är så rasistisk som bl a svensk press beskriver honom, så är det väl inte otänkbart att han är särskilt grinig mot svarta 'stolen valor'-parasiter som t ex Manuel Knight; vi vet med säkerhet att han generellt avskyr militära bedragare och dito parasiter.

Det kanske räcker med att en ny USA-ambassadör i Stockholm läser brev om att Manuel Knight kan misstänkas ”ha glömt” att till skatteverket i USA deklarera sina svenska miljoninkomster, tillkomna genom militärt 'stolen valor'-bedrägeri, för att han skall bli högintressant för amerikanska myndigheter.

Svenska journalister har varit extremt ointresserade av att på allvar vilja hjälpa till med att få stopp på Manuel Knights långvariga bluffande. Vi har många gånger framfört våra teorier om vilka orsakerna skulle kunna vara, men vi ämnar inte börja året med att tjata om det där nu. Vi kan å andra sidan med kraft deklarera att de som likt Manuel Knight och folket runt honom, försöker hindra oss i vårt arbete, de har gett sig på helt fel grupp när de attackerar Groundhogs!

Svensk gammelmedias ointresse för amerikanska bedragare verkar vara monumental. Vi kan än en gång påminna om att större delen av Sveriges media redan för 16 månader sen (aug 2015) blev informerade om Manuel Knights bedrägeri i att han uppträdde och påstod sig vara utbildad psykolog. Ingen journalist av betydelse brydde sig. Den svenska journalistkåren generellt har därigenom satt sig i en rävsax, för vi har planer för 2017. Helt nya planer kan vi avslöja.

I en s k hatblogg angriper man personen mer än dennes/dennas onda gärningar. Så arbetar inte Groundhogs, utan vår blogg är mer som en blogg där grävresultat redovisas och där berättigad och indignerad kritik mot klanen Knight-Eriksson levereras. Har dessa svin betett sig svinigt, får de räkna med att svinhugg går igen.

Vi går mot ljusare tider.

Vi går mot svarta síffror.

PS: De finns de som tvivlar på att vi Groundhogs igår skulle ha intervjuat förra kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth. Till dem kan vi bara säga att framtiden kommer att verifiera vårt påstående om kontakten med henne. 

Groundhogs är inte alltid jordiga och otvättade. Vi släpps in i vårdade miljöer. Vi är väl uppfostrade. Det är ingen i klanen Knight-Eriksson.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/