fredag 13 januari 2017

Vi vill inte bråka med KFSK. Förkortningen står för 'Kommunförbundet Skåne' och är en sammanslutning för Skånes 33 kommuner inkluderande ett par städer. Vågar vi hoppas på att KFSK ser att vi vill dem väl när vi ber dem göra sig av med Manuel Knight?

Vi förstår att våra anonyma mail inte alltid är välkomna hos mottagaren. Å andra sidan har vi aldrig uttalat något hot mot vare sig någon enskild eller organisation. Det vi ibland för mottagaren har målat upp, är att det för mottagaren kan komma att medföra viss varumärkesskada om våra varningar förklingar ohörda. Ungefär där står vi idag i relation till KFSK.

I månadsskiftet sept/okt 2016 skrev vi ett mail till KFSK. Vi hade en tid innan upptäckt att de planerat att ha Manuel Knight som talare under den s k Välfärdskonferensen 2-3 februari i Lund. Vi visste att Manuel Knight är en bedragare och nu var frågan om KFSK hade kännedom om Manuel Knights lögner om att vara utbildad psykolog och amerikansk elitsoldat. Hade KFSK läst Manuel Knight News, eller tillhörde de dem som ännu inte sett ljuset? Som kanske inte visste att Manuel Knight har svart bälte i Plundring av Välfärdsstat eller att han lyckats lura hela Alliansregeringen? Det blev så småningom till en artikel. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/10/kommunforbundet-skane-har-kopt-in-en.html

En månad senare kunde vi inte vara tysta längre. Det fick bli en artikel till. Här är den: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/forra-finansministern-anders-borg-m.html

Det hade då blivit klart att förutom Anders Borg och Gunnar Hökmark, båda tillhörande (M), skulle även socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) finnas med under Välfärdskonferensen. De skulle uppträda med en bedragare, men visste säkert inte om det. Inte förrän vi mailade dem..

Ytterligare tre veckor senare var vi tvungna att ryta till. Det berodde på att den s k retorikexperten Elaine Eksvärd på ett väldigt fult sätt i GP misskrediterat en statsrådskollega till Annika Strandhäll, nämligen sjukvårdsminister Gabriel Wikström. Elaine Eksvärd krävde att vår sjukvårdsminister skulle utöva ministerstyre, men antagligen förstod hon inte ens det själv. Sådant beteende kan ge rubriker hos oss. Se bara här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/hej-annika-strandhall-tanker-du.html

En månad senare, den 23 december, hade vi fått ihop till ännu en artikel. I den ifrågasatte vi vad KFSK ansåg krävdes för att man skulle bli kontrakterad som talare vid Välfärdskonferensen. Räckte det med att vara mörk om man inte på något vis genom kunskap eller erfarenhet hade något med svensk välfärd att skaffa? Nu har ju Manuel Knight som välfärdsplundrare en, på sätt och vis, enastående erfarenhet av svensk välfärd. Det finns ingen annan amerikansk medborgare än Manuel Knight som kan kalla sig Svensk Mästare i Välfärdsplundring. Vi tänkte. Vi skrev. Det här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/vad-vill-kfsk-signalera-genom-att-till.html

Så blev det då till slut Nyår. Det blev i den första veckan av 2017 klart hur Magasinet Filter tänkt utforma sitt specialnummer om Manuel Knight. En 16-sidig välmatad artikel om bedragaren Manuel Knight och också litet om en av Groundhogs uppgiftslämnare och som anser sig ha rätt att berätta vad han känner till om klanen Knight-Eriksson.

Magasinet Filter lämnar ingenting åt slumpen, så för att alla kunder i alla de svenska Pressbyråerna skall frestas att köpa #54, så är Manuel Knight porträtterad på omslaget. Han nästan ropar högt till betraktaren: ”Snälla ni, köp mig! Köp mina lögner!” För ynka 79 kronor kan man få reda på hur det kom sig att vår blogg startades och delvis kan man där också få reda på vilka ädla motiv som ligger bortom avslöjandet av Sveriges kanske värste bedragare, Manuel Knight. Vi lär under 2017 kunna berätta mer om de ädla motiv och de höga ideal vilka styra vår altruistiska verksamhet inom svensk folkupplysning.

Den, som efter att ha läst artikeln om Manuel Knight i Magasinet Filter, tror att mannen är en stackars missförstådd individ som attackerats av elaka och hemska vita näthatare, den är inte läskunnig, för det finns ingen rasism i vår blogg. Alternativet är att den personen är en sentimental bedragarkramare, en som tycker att det är jättesynd om Manuel Knight och att det är fel av oss att avslöja hans mångmiljonbedrägeri. Det är på sätt och vis synd om Manuel Knight: han är ett gatans barn, litet sorglös men helt opålitlig och han har hamnat i klorna på den ondskefulla och kallt beräknande Magica de Hex aka Lady Macbeth aka Anne Knight f Eriksson. Det är kvinnan som inte skyr några medel, inte ens de olagliga, för att försöka uppnå glamourstatus. Sällan har uttrycket ”högmod går före fall”, på ett bättre sätt illustrerats än genom Anne Knight och i utspridda grävlinggryt runtom i landet sitts det med välfyllda popcorn-påsar och man bara väntar på reaktioner på släppet den 26 januari.

Manuel Knight är en veritabel mytoman och det kommer Magasinet Filters nästa nummer att demonstrera. Vi här på Manuel Knight News, har fortlöpande gett mängder av exempel på att det inte går att lita på överhuvudtaget någonting av vad Manuel Knight säger. Att den svenska journalistkåren inte brytt sig om att granska Manuel Knights mångåriga fiffel och bedrägerier, visar att förra kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth förmodligen har rätt i att reguljärmedia många gånger väljer att mörka skaviga händelser/brott. Det visar också att Jeanette Gustafsdotter, vd för TidningsUtgivarna, har alldeles fel när hon hävdar att den svenska journalistkåren ”tar sitt ansvar och granskar och rapporterar”. Genom att den svenska journalistkåren inte har tagit sitt ansvar och granskat och rapporterat att Manuel Knight är en bluff, så har vare sig svenska folket eller Säpo eller Must uppmärksammats på hur denne lurifax lyckats ta sig in i de innersta av maktens korridorer och även alltså in hos Försvarsmakten. Ingen har före Groundhogs slagit larm om denne svindlare. Vad säger det om den svenska journalistkåren? Vad säger det om det lilla kvackiga Ankdamistan?

Vi Groundhogs ville vara justa mot KFSK och vi tog därför än en gång kontakt med Magnus Gustafsson och som står som kontaktperson gällande Välfärdskonferensen i Lund. I måndags ringde vi honom och hade ett bra samtal om hur den närmaste framtiden ser ut. När vi talade med honom var vi fortfarande i den tron, att nästa nummer av Magasinet Filter, det där specialnumret med bedragaren Manuel Knight, skulle vara ute i tidningshyllorna först tisdagen 31 januari. När vi nu vet att nummer 54 av Magasinet Filter finns att tillgå i olika Pressbyråkiosker och tidningsbutiker runtom i hela Sverige redan torsdagen 26 januari, så finns det ingen chans att statsråden skall kunna hävda att de inte förstått att den amerikanske medborgaren Manuel Knight är en mytoman och internationell bedragare. En bedragare som bl a plundrat delar av den svenska välfärdsstaten. Det är en hel vecka mellan utgivningen och starten av Välfärdskonferensen, så vi Groundhogs kommer att hinna sprida informationen om att vitala delar av den svenska regeringen är på väg att tillsammans med en avslöjad bedragare, delta i en konferens anordnad av KFSK. Det där kommer bl a tyska tidningar tycka är väldigt intressant, för i Tyskland beskrivs svenskar ibland som ”die dumme Schweden”. Inte vill väl KFSK medverka till att sprida den nidbilden av vårt folk? Nog inser väl KFSK nu att det enda raka att göra i det uppkomna läget, det är att ”deaktivera” Manuel Knight? Inte kan väl KFSK krama en person som parasiterat på svensk välfärd genom att lura till sig miljoner av svenska folkets skattepengar?

Kära KFSK! Visst kan det vara genant att behöva avpollettera en bokad och färgstark talare som Manuel Knight och därmed låta Groundhogs få triumfera, men att bara förhålla sig passiv och tro att det här drar förbi utan att någon märker vad ni ställt till med, det är att vara närmast oförlåtligt naiv. Vi rekommenderade er för flera månader sedan att avboka Manuel Knight, men ni ville inte lyssna. Nu kommer Magasinet Filter att inom kort visa att Manuel Knight News är en vederhäftig om än litet raljant blogg, som sedan starten i oktober 2015 berättat sanningen om Manuel Knight. Vi har under ett och ett halvt år faktakollat Manuel Knight. Folket på Magasinet Filter har i sin tur faktakollat oss. Det blir till en power-pack som Manuel Knight aldrig någonsin kan vifta bort.

PS: Vi skall göra vad vi kan så att statsråden Annika Strandhäll, Ylva Johansson och Per Bolund får varsitt 'paw signed' exemplar av Magasinet Filter nummer 54 och där Manuel Knight kläs av. Anders Borg och Gunnar Hökmark vet säkert även de att uppskatta en naken kejsare och kom ihåg att ett gott skratt har ingen dött av. Vår skissade idé är att göra en gammaldags klippdocka av Manuel Knight och där man kan klä på honom precis vad man vill. T ex klä på honom en uniform med US Special Forces-emblem, kanske en 'green beret' (grön basker), kanske en filosofie doktorshatt (inom psykologi), en skogsarbetaroverall (att ha på när han med motorsåg hjälper svärmor Kristina Eriksson i Fågelmara att röja sly), bilförarhandskar att ha på när man leker att han sitter i en Maserati, eller varför inte en snygg modern orange federal dräkt? -de där svartvit-tvärrandiga man hade på Sing-Sing är ju idag bara sååå daterade..

Bara fantasin sätter gränser och fantasi lider Manuel Knight sannerligen inte brist på. Sagt upplysningsvis.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/