torsdag 16 februari 2017

BREAKING NEWS! Nu börjar Manuel Knights luftslott och han själv pysa ihop till en liten hög. Ett antal Smålandstidningar publicerar idag en artikel av Madeleine Fransson och där hon drar ner brallorna på bedragaren Manuel Knight. Nu börjar alltfler se att kejsaren är naken. Snyggt jobbat, Madeleine Fransson!

Det känns bra att upptäcka att det inom den svenska pressen finns journalister ”som tar ansvar och som granskar och rapporterar”, något som Jeanette Gustafsdotter, vd för TU, förra året bestämt hävdade. Vi är glada om vi har haft fel, må sen vara att en svala inte gör nån sommar, men nu är det tre stycken som skrivit om bluffaren Manuel Knight: Oskar Sonn Lindell, Denny Calvo och Madeleine Fransson.

I morse lades detta ut om bedragaren Manuel Knight:


 

Madeleine Fransson gav bedragaren Manuel Knight och hans bokningsansvariga Camilla Heed chans att få yttra sig. Det blev så här:

 
Det där tar en stund att bit för bit gå igenom, men vi kan direkt säga att Manuel Knight och hans lukrativa bedrägeriverksamhet inte är utsatt för nån stalker. Han och hans verksamhet är utsatt för granskning. Groundhogs stalkar inte. Groundhogs bedriver konsumentupplysning. Vi gör det som reguljärmedia borde ha gjort för länge sen och vilket också framgår av artikeln i Magasinet Filter. Den svenska journalistkåren har varit närmast kataton. Bra att vi nu skönjer ett uppvaknande och kanske till och med ett tillfrisknande. Det vore i så fall inte en dag för tidigt!

Fotnot: Den person som utpekas som "stalker" har ingen kontroll över denna blogg och har aldrig publicerat ett enda inlägg. Ingen av Groundhogs eller nån av våra, av oss kända, uppgiftslämnare har ringt Manuel Knight eller hans stab eller hans familj. Det som Manuel Knight och Camilla Heed påstår är alltså bara lögn. Som vanligt.