Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 16 februari 2017

Tråkigt om Blossom Tainton skäms för att hon lät sig luras av Manuel Knight. Ännu tråkigare om hon tror att hennes tystnad om lurendrejeriet skall rädda hennes varumärke. Är Blossom Tainton helt utan kloka rådgivare?

Det har idag gått exakt ett år sen vi skrev en artikel om att Blossom Taiton hade blivit lurad av charmören och bedragaren Manuel Knight. Nu är Blossom Tainton inte den första kvinnan i världshistorien som låtit sig luras av en slipad och hänsynslös manipulatör. Blossom Tainton är inte heller den första kvinnan som låtit sig luras av Manuel Knight. Men varför vill Blossom Tainton inte hjälpa till med att försöka sätta stopp för Manuel Knight?

År 2012 gav PAN Vision AB ut DVD:er under rubriken 'feel good'. Tanken var väl att bidraga med nån sorts självhjälpsinfo och Blossom Tainton fungerade som omslagsflicka. Hon skulle hjälpa oss att göra karriär. Till sin hjälp hade hon en kvinnlig, kompetent livs- och karriärscoach, men dessutom en manlig uppblåst nolla, en internationell bedragare, nämligen Manuel Knight. Bedragaren presenterades på DVD-omslaget som ”psykolog och organisationskonsult” och i programmet också som ”F d Elitsoldat”.

För den som vill se ett 33 min långt stycke Manuel Knight-bedrägeri, Varsågod! Men glöm inte skämskudden och kräkspåsen! Det här är närmast outhärdligt att ta del av och vi tycker på allvar synd om Blossom Tainton. Undrar hur hon känner det när hon ser sig totalt lurad och bortgjord av Manuel Knight? Hur tänker hon kring sin bristande vaksamhet? Blossom Tainton är kvinna och bländas och charmas av Manuel Knight. För känsliga tittare kan vi berätta att det räcker med att se de första 9 minuterna. Vidrig musik. Vidrig Manuel Knight.
Den 5 februari skrev vi ett mejl till Blossom Tainton i en from förhoppning om att hon skulle vilja vara med att försöka stoppa Manuel Knight. Detta skulle kunna ske genom att Blossom Tainton trädde fram och genom oss berättade hur det känns att som kvinna ha blivit utnyttjad av Manuel Knight när denne bara ville tjäna pengar och få bygga på sitt varumärke. Därefter kunde Blossom Tainton låta sig intervjuas av t ex Aftonbladet och/eller Expressen och på så vis räddat lite av sitt skamfilade varumärke. Så klokt tänkte vi. Men det gjorde inte Blossom Tainton.

Därför publicerar vi här nedan det vi skrev till henne:

Hej, Blossom!

Vi är en grävargrupp som kartlagt och avslöjat att Manuel Knight är en bedragare. Magasinet Filter ägnar sitt senaste nummer åt att visa hur Manuel Knight lurat hela Sverige. De har alltså fått information från oss. Här ett par puffar för Filter nummer 54: Här kan du se reklam för senaste numret av Magasinet Filter: http://magasinetfilter.se/magasin/2017/54/en-perfekt-story
Här kan du se en ½-minut lång reklamsnutt (Magasinet Filter):   https://www.youtube.com/watch?v=A44dedfkYdc

Den 16 februari 2016 skrev vi en artikel om att du hade blivit lurad av Manuel Knight. Vi försökte att i artikeln inte vara direkt hånfulla mot dig, för Manuel Knight är en mästerlig manipulatör, så vem som helst kan bli lurad. Här länk till vår artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/blossom-tainton-blev-grundlurad-av.html
Vi hoppas att du inte i affekt vänder din [ev] ilska mot oss, för vi är bara en liten flock grävlingar/budbärare, Det riktigt sviniga är hur bedrägligt och hänsynslöst Manuel Knight utnyttjar dig för att på det viset låta dig få marknadsföra honom och bygga hans varumärke. Manuel Knight pissar på andra människor och på andras varumärken, Vi startade vår blogg Manuel Knight News i oktober 2015 och vi har kunnat se hur mycket elände han under sina drygt tjugo år i Sverige har hunnit ställa till med. Det var inte en psykolog du intervjuade, Blossom. Det var en psykopat.

Vi skulle välkomna en återkoppling från dig och vi är beredda att försöka bistå dig om du t ex skulle vilja göra ett tillkännagivande via vår blogg. För oss är det viktigt att asap försöka få stopp på Manuel Knight. Det som kan göra det hela trögt, det är att Manuel Knight i tur och ordning haft Polisen, Åklagarmyndigheten och Domstolsverket som kunder och alltså lurat dem allihop. Det hela är förstås jätteskämmigt för dessa myndigheter och naturligtvis för Sverige som nation. Manuel Knight, en amerikansk militär bedragare och som påstår sig vara utbildad psykolog har i bl a Sverige lurat alla han mött och därigenom gjort sig och sin fru Anne till mångmiljonärer. Här i landet har han lurat skjortan av mängder av företag och organisationer plus en massa kommuner och landsting plus statliga bolag, verk och myndigheter -det här är alltså ett bedrägeri av rent episka mått!

Du är välkommen att höra av dig och i så fall:
Tack på förhand!

/Ground Hogs

Blossom Tainton tycks helt sakna goda rådgivare. Det har skadat hennes karriär. Det är dålig damage control att inte svara och hålla tyst, vilket innebär ett tyst medgivande till Manuel Knights bedrägerier och annat.

Manuel Knight har haft sin fru Anne Knight f Eriksson som karriär-rådgivare i konsten att lura hela Sverige. Otur för Manuel Knight att Anne inte kunde hålla tyst, utan hon gick och skvallrade till sin storasyster Katarina Eriksson och som i sin tur inte kunde hålla tyst, utan hon gick och skvallrade och på den vägen är det..

Karma is a bitch.

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.