Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 26 februari 2017

Förra näringsministern Maud Olofsson vurmade för Arbetslivsresurs, en märklig satsning som antagligen kostat mycket mer pengar och energi än vad den har genererat. Arbetslivsresurs har vid ett flertal tillfällen anlitat bedragaren Manuel Knight. Det är väl därför de inte svarar oss när vi frågat dem hur mycket pengar de slängt ut på honom och på hans mumbo-jumbo?

Igår började vi lite närmare skärskåda Stina Lundberg Dabrowski och vi kommer inom kort att återkomma till henne och till hennes slocknande stjärna. Idag skall vi dock ägna oss åt Karin Wandrell, en annan journalist som även hon, likt Stina Lundberg Dabrowski, blivit bländad, charmad och lurad av Manuel Knight. Ingen av dessa två kvinnor vill erkänna att de inser att de blivit utnyttjade och grundlurade av den falske psykologen Manuel Knight.

Man blir inte en usel journalist bara för att man låtit sig luras av bedragaren Manuel Knight. Han har de senaste 25 åren lurat i princip varenda kvinna som kommit i hans väg, så Stina Lundberg Dabrowski och Karin Wandrell är delar av ett, tyvärr mycket stort, sällskap kvinnor. Av det citat ur Magasinet Filter och som vi publicerade i gårdagens artikel, ser man omgående att Stina Lundberg Dabrowski går på defensiven och försöker skyla över sitt monumentala misstag i att lita på Manuel Knight, en psykopat och manipulatör. Hade hon varit hederlig, hade hon erkänt att hon år 2007 failade totalt och därefter gått till angrepp -journalistiskt!- mot busen Manuel Knight. Istället kryper och krymper Stina Lundberg Dabrowski. Hennes val. Vi kommer som sagt att återkomma till henne, då med offentlig brallneddragning. Nu till Karin Wandrell.

Den 6 februari i år publicerade vi en artikel som berörde Resurs, en publikation från Arbetslivsresurs. Här länk till vår artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2017/02/en-efterlysning-vi-efterlyser-bevis-for.html

Vi hade i vårt arkiv nr 2 från år 2009 och där Manuel Knight bereddes plats att få göra reklam för sig själv; gissningsvis fick han dessutom betalt för sitt besvär med att promota sig själv. Den som skrev artikeln var Karin Wandrell, en journalist som åtagit sig en mängd olika uppdrag, men vi har svårt att tro att hon nånsin blivit så lurad av ett intervjuobjekt som hon blev när hon skulle intervjua Manuel Knight. Vi ville gärna höra med henne hur det nu efteråt kändes, det där med att ha blivit så totalt duperad av person hon trodde blint på. Samma dag vi publicerade vår artikel om reportaget i Resurs, skrev vi ett mejl till Karin Wandrell och där vi gav henne ett generöst erbjudande, men Karin Wandrell valde att inte ens svara oss. Därför väljer vi att publicera hela mejlet. Varsågod!

Från: Ground Hog <groundhogswe@gmail.com>
Datum: 6 februari 2017 21:31
Ämne: Du råkade år 2009 tyvärr möta Manuel Knight. Du mötte en bedragare. Du blev utnyttjad. Du är besviken?
Till: karin@snick-snack.se
Hej, Karin!
Vi är en grävargrupp som i nuläget inriktat oss på att kika lite närmare på Manuel Knight. Du kommer säkert ihåg honom, för du skrev år 2009 en artikel för Arbetslivsresurs och som de publicerade i Resurs 2/2009 och där du berättade om honom. Nu var det tyvärr så att han ljög om i princip allting och du blev dessvärre hans megafon. Manuel Knight påstår att han är utbildad psykolog. Manuel Knight är ingen psykolog, utan en klockren psykopat. Kanske har du under senaste veckan varit inne i en Pressbyråkiosk? Då har du där eventuellt fått möta den här anblicken: http://magasinetfilter.se/magasin/2017/54/en-perfekt-story Antagligen trodde du inte dina ögon och kanske köpte du därför numret? I så fall behöver vi inte presentera oss ytterligare. Vi länkar här till en ½-minut lång puff för Magasinet Filter och som de har producerat:https://www.youtube.com/watch?v=A44dedfkYdc

Det är inte trevligt att ha blivit lurad av Manuel Knight på det viset som många i Sverige och i andra länder har blivit. Manuel Knight utnyttjar hyggligt folk för att låta dem bli redskap för hans byggande av sitt eget varumärke. Manuel Knight är precis så hänsynslös som en tvättäkta psykopat är.
Idag publicerade vi en artikel på vår blogg Manuel Knight News. Här länk till den: http://manuelknight.blogspot.se/2017/02/en-efterlysning-vi-efterlyser-bevis-for.html

Som du kan se, så undvek vi att skriva ut ditt namn. Vi tror att vi har en bra idé: Eftersom vi tror att du, med all rätt! -är fly förbannad över att ha blivit utnyttjad av denne nationalbedragare, så finns det ett sätt att ge tillbaka och det vore att du skrev ihop en kort historia hur det känns att ha blivit så skamlöst utnyttjad av en slipad manipulatör. Den berättelsen publicerar vi här åt dig och på det viset kommer du att både ha tvättat ditt varumärke och också hjälpa andra att våga/vilja träda fram och berätta sina resp historier.

Under normala omständigheter skulle naturligtvis de svenska rättsvårdande myndigheterna ta tag i de här långvariga och storskaliga bedrägerierna som Manuel Knight under åratal har ägnat sig åt, men eftersom han vid flera tillfällen haft Polisen som kund, så är det förstås ingen större vilja hos dem att börja utreda hans systematiska bedrägerier. Det är skämmigt för dem att ha blivit lurade av honom. Han har för övrigt även haft Åklagarmyndigheten som kund, så inte heller därifrån är någon hjälp att hoppas på. Vi har kontaktat både Polisen och Åklagarmyndigheten och gjort anmälan om vad han sysslar med, men det ledde ingenstans; så ser tyvärr situationen ut i Sverige idag: inget intresse att granska miljonbedrägerierna som Manuel Knight och hans fru Anne ägnar sig åt.

Fundera på vårt förslag, Karin. Läs vad Magasinet Filter skriver, så ser du att det vi berättar om Manuel Knight, det stämmer. Vår blogg är slängig och raljant och vi är ironiska, men det vi påstår om Manuel Knight, det stämmer in i minsta detalj. Det var därför Magasinet Filter valde att göra ett specialnummer om Manuel Knight. Av det som Oskar Sonn Lindell skriver, så inser du att Manuel Knight är en mytoman och att era vägar tyvärr korsades.

Välkommen att återkoppla till oss!
Vänligen!

/Ground Hogs

Det där med att skydda sitt varumärke är inte så lätt. Särskilt inte när man, som Karin Wandrell, väljer att inte tänka sig för. Nu har både 'Karin Wandrell' och 'Snick-Snack' reklambyrå fått ett sänkt varuvärde alldeles i onödan. Karins val.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.