måndag 13 februari 2017

Stackars Norge! Det ser ut som att Manuel Knight nu intensifierar sin bedrägeriverksamhet i vårt kära grannland. Man tycker att det kunde räckt med att den nationen drabbats av en psykopat. Manuel Knight är inte vad Norge behöver!

Ja, vi Groundhogs är upprörda! Vi har i flera artiklar visat hur Manuel Knight på norsk mark ljugit om sig själv och bl a påstått sig vara militärpsykolog och även uppträtt som ”relationspsykolog” och suttit och gett märkliga råd, företrädesvis har dessa råd lämnats till intet ont anande, charmade kvinnor. Men Norge är en mycket rik nation och där det finns pengar, där finns det ”föreläsare” (läs: bedragare).

Sen Magasinet Filter nr 54 kom i handeln har det förstås blivit svårare för Manuel Knights lilla elaka kontorsråtta Camilla Heed att kunna boka in bedragarhusse Manuel Knight på olika evenemang. Vi har sen länge informerat samtliga svenska kommuner och landsting om att Manuel Knight är en bedragare, så från dessa lär han i framtiden inte få särskilt många uppdrag.

Men i Norge och som är ett Nato-land, fortsätter den amerikanske medborgaren Manuel Knight att skaffa sig uppdrag. Den 7 februari var Manuel Knight i Oslo för att som ”föreläsare” (läs: entertainer) finnas med när man skulle utse Årets Unge Ledere 2016. Se nedanstående extrakt från Twitter:

(Klicka på bilden för bättre läsbarhet)
imagebam.com

Notera att Manuel Knight som vanligt plockar billiga poäng hos den kvinnliga delen av publiken när han som vanligt kör sitt, vid det här laget kraftigt urvattnade, ”skämt” om manlig vs kvinnlig hjärna. Manuel Knight är plågsamt pinsam.

Pinsam är även Manuel Knights bitska/bitchska kontorist Camilla Heed när hon nu intensivbokar in husse Manuel Knight på olika uppdrag i Norge. Den 20 september är planen att Manuel Knight än en gång skall showa i Oslo. Då är det tänkt att Manuel Knight för branschorganisationen Regnskap Norge skall uppträda som en Navy SEAL. Rubriken för hans s k föreläsning är: ”Hur man hanterar utmaningar och presterar under press”. Kolla in detta:

<Med bakgrunn fra spesialstyrken i NAVY Seal under Gulfkrigen gir Manuel sin praktiske oppskrift på hvordan vi kan skape velfungerende team. Foredraget drøfter viktigheten av inkludering, eierskap og ansvar for teamets mål og visjoner.>

Klicka på bilden för bättre läsbarhet:
imagebam.com


Det där med att Manuel Knight nu plötsligt lämnat US Army och anslutit sig till US Navy är intressant. Utan större betänkligheter kastar sig alltså Manuel Knight mellan USA:s olika försvarsgrenar, men hela tiden ägnar han sig åt 'stolen valor', så egentligen borde han väl presenterats som en Navy STEAL?

Vi sätter en norsk krona på att Manuel Knight inte kommer att uppträda den 20 september i Oslo. Vi har hittills förmått flera svenska verksamheter att dumpa Manuel Knight när de av oss fått information om att han är en mytoman och bedragare, så det lär inte bli nåt större problem att visa Regnskap Norge att deras varumärke kommer att smutsas av Manuel Knight. Vi kan sånt där med varumärken.

Och på tal om varumärken, så har vi länge varnat för att Sveriges Radio:s varumärke kraftigt solkats av att man har anlitat Manuel Knight. Igår gjorde Groundhogs ett stort utskick till större delen av de svenska tidningarna och där vi påpekade att den svenska journalistkåren bara tittat bort medan Manuel Knight plundrat Sverige på miljoner. Sveriges Radio som bolag har sen länge full kännedom om att Manuel Knight ljuger om att vara en krigserfaren elitsoldat ur US Special Forces, men än idag kan man läsa det här på hemsidan rörande hans Sommar-program:

Tidigare elitsoldat under tio år i amerikanska Special Forces. Deltagit i tre krig och varit krigsfånge i Irak.”
 
Vi har så sent som igår informerat Cilla Benkö, vd för Sveriges Radio, om att det där är lögn alltsammans. Antagligen uppfattar hon det vi skriver till henne som ”näthat”. Det lär visst vara på det viset att när information kommer från en anonym avsändare, så kan innehållet avfärdas med hänvisning till att antagligen var frågan om ”näthat”.

I eftermiddag kl 13 kommer Johar Bendjelloul att på Kulturhuset här i Stockholm vara moderator för en öppen diskussion, ett seminarium, kring temat näthat. Rubriken är: Ordväxla med omsorg - Hur kan samtalen på nätet räddas?

Flera gäster är inbjudna, bl a Magdalena Ribbing, Kent Wisti och Jack Werner. Plus Cilla Benkö.
Debatten sänds direkt via nätet. Här info: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/854783?programid=3938

Problemet för vår del är, att nåt samtal/ordväxling aldrig ens kommit till stånd med t ex företrädare för Sveriges Radio/SVT, så det finns inte mycket därvidlag att rädda. Vi är en anonym grupp och skälet till att vi håller oss anonyma är förstås att vi arbetar för att få stopp på Manuel Knight och att sån verksamhet inte är helt ofarlig. Manuel Knight har t ex hotat en av våra uppgiftslämnare, så vi vill vara försiktiga. Det är inte näthat vi ägnar oss åt. Vi bedriver konsumentupplysning. Vi gör det som den svenska journalistkåren undvikit att göra, för till skillnad från den, så granskar vi och vi rapporterar. Vi rapporterar att vi upptäckt att Manuel Knight är en bedragare. Ungefär så arbetar vi.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.