onsdag 1 februari 2017

BREAKING NEWS! Östersunds-Posten var först bland dagspressen att skriva om bedragaren Manuel Knight! Vi Groundhogs ber att få gratulera till förstaplatsen och för en väl skriven artikel! Denny Calvo är namnet på Mitt-Medias utmärkte journalist

Igår klockan 20:56 publicerade Östersunds-Posten en riktigt bra plus-artikel om att Östersunds kommun anlitat bedragaren Manuel Knight. Vi kan intyga att den artikel är värd varenda krona. Köp och läs!

Rubriken är: ”Kommunen anlitade ifrågasatt föreläsare för hundratusentals kronor”


Vi får idag ge Jeanette Gustafsdotter, ifrågasatt vd för TidningsUtgivarna, en oförtjänt ryggdunkning. Nu har ännu en publikation, denna gång från den reguljära dagspressen, ”tagit sitt ansvar, granskat och rapporterat”. Fast vi undrar förstås varför det tagit så lång tid.

Fast nu är vi på gott humör. Idag blir det party i de olika grävlinggryten runtom i landet.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.