onsdag 22 februari 2017

”If your lies gives you lemons, just say 'Thanks' -because we think you're worth it, Manuel!”

Bedragaren Manuel Knight har länge använt sig av uttrycket ”If life gives you lemons, make lemonade” som om det vore nåt han själv har totat ihop. Man kan säga att hans lögner om att vara topphemlig och krigserfaren elitsoldat från US Special Forces och att vara utbildad psykolog, nu har hunnit ikapp honom. Nu pyser luften ur luftslottet. Nu rasar korthuset. Nu synas hans hand med alltför många ess. Snart blir Manuel Knight ombedd att lämna bordet, för inte ens det generösa casinot 'Sverige' vill egentligen ha parasitiska och oärliga spelare runt borden.

Under mer än tjugo år har Manuel Knight hållit på att bygga upp sitt varumärke och sin verksamhet som ”talare” och som ”föreläsare”. Han har med hjälp av sina lögner och en synnerligen lättlurad journalistkår plus aningslösa talarförmedlare lyckats skapa ett mycket starkt och säljande varumärke. Men Manuel Knight hade inte på egen hand kunnat bli så framgångsrik i Sverige om det inte hade varit för att han hela tiden vid sin sida haft en duktig och vass arkitekt i form av frun Anne Knight f Eriksson. Det är hon, som likt en sorts grå eminens, hela tiden funnits med lite grann i bakgrunden. Vi tror att det för Anne Knight idag är svårt att ta in att hela luftslottet Manuel Knight Academy pyser ned till en platt och illaluktande pannkaka. Det har gått väldigt fort och vi tror att hela klanen Knight-Eriksson är chockad. Det kan kanske behövas nåt friskt och fräscht, så vi bjuder på det här knappt ½-minut långa klippet:TEDx Göteborg har haft det dåliga omdömet att för mindre än fyra månader sedan, låta bedragaren Manuel Knight vara affischnamn för ett event, TEDx Göteborg #Spectrum. Annonseringen skedde den 2 november 2016.

imagebam.com

Vi skrev nyligen en artikel om den alltför tidigt bortgångne Hans Rosling och där vi kritiserade TED-koncernen. Länk till artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2017/02/ted-hyllar-hans-rosling-tyvarr-hyllar.html
Det skall nu bli intressant att se hur TED-koncernen hanterar det faktum att man använt Manuel Knight, en amerikansk militär bedragare, som publikmagnet. Efter att denna vår artikel nu har publicerats, kommer vi att ta kontakt med TED-koncernen och ställa dem lite frågor.

Det pågår runtom i Sverige bland olika företag som t ex talarförmedlare, ett intensivt damage control-arbete för att försöka tvätta bort samröre med Manuel Knight. Detta är klassiskt: först gullar man med den spännande, fast nakne kejsaren och efter avslöjandet så stöts han bort. Vi hoppas att han stöts bort ända till USA och till rannsakning och dom. Här i Sverige kommer han snart att vara paria, så tror vi.

Det är ohederliga talarförmedlare likt Talarforum som Sverige inte behöver! Se gårdagens artikel om Talarforum och Fredrik Sjöholm här: http://manuelknight.blogspot.se/2017/02/fredrik-sjoholm-senior-talent-director.html

Inte behöver vi heller mytomaner och parasiter som paret Anne och Manuel Knight. Den sistnämnde bör överlämnas till den nya administration som omger Den Nye Presidenten. Vi tror inte Anne Knight kommer att sakna sin make Manuel Knight nu när han blivit till belastning för henne. I hela den här fantastiska lögn- och bedrägerihärvan kring Anne och Manuel Knight, finns det egentligen bara fem personer det är riktigt synd om. Det är parets tre gemensamma barn, plus Manuels två barn som han under snart trettio års tid har försökt dölja och som han förnekar. Manuel Knight är en usel far och beter sig som ett riktigt svin! En riktig och seriös man står för de barn han avlat och försöker inte, likt Manuel Knight, att dölja dem för att de inte ”passar in”. Det normala och eftersträvansvärda är att man står för sina handlingar. Det normala är att man tar hand om sina barn, inte att man förnekar dem. Manuel Knight är ingen riktig pappa, för han är en svikarpappa.

Skoj att Wikipedia fått upp en artikel om bedragaren Manuel Knight. Här länk: https://sv.wikipedia.org/wiki/Manuel_Knight


Vi noterar att det i artikeln saknas uppgifter om hur många barn Manuel Knight har. Det saknas också födelseår för Manuel Knight. Han är född 1994. Åtminstone är det vad han påstår. Med den mytomanens track record är det bäst att ta allt det han säger som lögn tills motsatsen [ev] bevisats. Lita aldrig på Manuel Knight! En pappa som utan skrupler ljuger om precis allt för sina barn under hela deras uppväxt, det är ingen Pappa utan ett empatilöst kräk. Barnens mamma, Anne Knight, har även hon deltagit i detta storskaliga bedrägeri och där de tre barnen har vuxit upp i tron att Pappa är en person att se upp till, fast han i själva verket är en simpel lögnare och en parasit. De tre barnen i Hovås har mest fått fungera som staffage, särskilt vid fotograferingar. Det finns f ö fler barn i den Knight-Erikssonska klanen och som fått växa upp med lögner.

I Manuel Knights patetiska försök till damage control ingår att han påstår att han och familjen är utsatta för en (1) stalker och att han säger sig fundera på att göra polisanmälan. Vi vet att det aldrig kommer att ske, för Manuel Knight vet om att det är en grupp som gräver och publicerar. Att vi har välinformerade uppgiftslämnare förnekar vi inte och vi checkar uppgifterna, så därför vågar vi påstå att det vi skriver är sant. Än så länge har Manuel Knights stab, trots våra mer än 300 artiklar, inte kunnat vederlägga ett enda av våra påståenden. Vi är stolta över vårt track record.

NB! När Oskar Sonn Lindell intervjuar Manuel Knight och Groundhogs och Manuel Knight News kommer på tal, så säger Manuel Knight (s 64): ”Just när det gäller den gruppen så pratar jag inte om det”. Oskar Sonn Lindell låter Manuel Knight få slippa prata om ”den gruppen”. På sätt och vis hade det varit intressant att få höra vad Manuel Knight tycker om gruppen som på så många plan kommer att radikalt förändra hans liv. Vi hoppas och tror att Manuel Knights liv så småningom kommer att ta en vändning till det bättre när han den hårda vägen lärt sig, att sanning lönar sig bättre än lögn.

En sak är viktig att komma ihåg: Vi anklagar Manuel Knight för systematisk ohederlighet och för att den ohederligheten är att ses som kriminell. Vi har vid olika tillfällen erbjudit Manuel Knight plats att pudla och plats för genmäle. Han har aldrig hörts av.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.