torsdag 23 februari 2017

Den Nye Presidenten signerade häromdagen ett presidentdekret innebärande att papperslösa kan utvisas för bagatellbrott som snatteri. Hårda nypor där. Hoppas han ser minst lika allvarligt på dem som utomlands ägnat sig åt ”oamerikansk verksamhet”. Vi tänker förstås på Manuel ”Stolen Valor” Knight aka King of Fraud..

Än så länge har Manuel Knight sluppit svara på jobbiga frågor om t ex hur han trodde att han skulle komma undan med alla sina lögner om att vara elitsoldat i US Special Forces. Tänkte han varje dag enligt skyskrapenedfallarens optimism att ”so far, so good”? Eller litade han blint på att de bländade och förblindade svenska journalisterna inte skulle ”ta sitt ansvar, granska och informera”?

Den Svenska Journalistkåren, DSJ, befinner sig, med några få undantag, sedan den 26 januari 2017 i ett tillstånd av totalförlamning. Med krigspsykiatrisk slarvterminologi skulle man kunna man beskriva det som att DSJ sitter 'shell shocked' framför sina flimrande skärmar. Att bedragaren Manuel Knight under mer än tjugo års tid kunnat dupera hela Sverige är förstås en obehaglig och förlamande upptäckt för DSJ, som inte med en enda representant granskat Manuel Knights fabulösa livshistoria, trots att den osar av Baron von Münchhausen lång väg. Jeanette Gustafsdotter, vd för TU, får nog bita i det sura äpplet, av den för henne helt nya och spännande sorten Verkligheten, för när hon i höstas aningslöst gick i god för DSJ, så visste hon då inte vad som komma skulle. Men det visste vi Groundhogs och därför skrev vi några tykna artiklar. Här länk till en av dessa: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/jasa-du-jeanette-gustafsdotter-vd-for.html

Men nu åter till USA och till frågan om vad som skall ske med dem som begått juridiska övertrump och som är papperslös i landet. Det var i tisdags som beskedet om att Den Nye Presidenten hade undertecknat ett nytt dekret och där det blir fastslaget att han ämnar ta i med hårdhandskarna vad gäller papperslösa och framförallt dem som gjort sig skyldiga till brott eller småbrott. Här länk till en artikel från YLE: https://svenska.yle.fi/artikel/2017/02/21/usa-borjar-utvisa-papperslosa-invandrare-smabrott

De som blir påkomna riskerar att bli utvisade – deporterade. Det är frågan om hundratusentals människor, det talas om kanske miljoner. Vi ser nu vad som händer: det var inte bara tomma hot och valfläsk från den dåvarande presidentkandidaten Donald Trump, utan han står vid sitt ord, må sen vara att det här med hur de papperslösa hanteras blir ännu värre nu än när Barack Obama satt som president. Vi skall inte glömma att Obama var synnerligen energisk även han med att utvisa folk som länge hade befunnit sig i USA och som bidragit till nationens byggande. Men DSJ ville ju inte gärna tala om alla dem som Obama utvisade, för det skulle ha kunnat solka bilden av Den Store Fredspristagaren..

Vi tycker att Den Nye Presidenten i dennes jakt på papperslösa inte skall glömma bort att här i Sverige finns en amerikansk medborgare, som med hjälp av de båda public service-bolagen Sveriges Radio resp SVT fritt har fått sitta och ljuga om USA och om att vara en US Special Forces. Detta har skett gång efter annan och man skall då komma ihåg att Manuel Knight, för det är givetvis honom vi syftar på, har betalats med svenska skattepengar för att få sitta och ljuga om sig själv och om USA. För sitt ljugande i programmet Sommar och som sändes 26 juli 2008 arvoderades Manuel Knight med drygt 10 000 kr. (Källa: Monica Schmidt, ekonomiavdelningen vid Sveriges Radio. Besked i telefon 2016-04-06). Tag nu in detta: Sverige som nation betalar en amerikansk militär bedragare för att sitta och beljuga USA(!)

Vi hoppas att när Den Nye Presidenten nåtts av informationen att Sverige betalar en amerikan för att ljuga om amerikanska, militära operationer, han då genast ber Rex Tillerson, nytillträdd utrikesminister i USA, att kontakta kollegan i Sverige, Margot Wallström, och fråga vad i h-e det är som pågår här i landet. Vi tror att Rex Tillerson vet hur man talar klarspråk och att han kommer att hänvisa till ”de goda relationer som sedan länge råder mellan USA och Sverige” och att han därför förväntar sig att det inte blir några problem om CIA vill landa på Bromma i akt och mening för att hämta hem den amerikanske medborgaren Manuel Knight. Vi tror att Rex Tillerson kommer att hänvisa till sin företrädare, Colin Powell och påminna Margot Wallström om hur smidigt han och Anna Lindh år 2001 tillsammans löste ärendet med de s k Egyptenavvisningarna. Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Egyptenavvisningarna

”Smidigheten” bestod bl a i att de båda egyptierna drogades och ikläddes blöjor innan planet startade. Som av en ren tillfällighet kan vi redan idag visa upp hur en välsittande blöja bekvämt och stadigt kan komma att bäras av den amerikan som på svensk mark ljugit om att vara en US Special Forces och dessutom av Sverige fått betalt för att så göra. Här nedan en talande och informativ bild på en produkt benämnd Guantanamo Speziale:

imagebam.com

Ett tillkännagivande: Vi vill på intet vis skada ett välrenommerat varumärke tillhörande koncernen SCA, så vi erkänner att bilden/produkten är ett resultat av vårt klipp-och-klistrande.

Fotnot: Här lite om 'shell shock' -PTSD - 'combat stress reaction' : https://en.wikipedia.org/wiki/Shell_shock


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.