lördag 18 februari 2017

BREAKING NEWS! Sveriges Radio tvingas nu medge att man helt har missat att Manuel Knight är en mytoman! Men nu är frågan om Sveriges Radio kommer att medge att man under 1½ år medvetet försökt dölja att man känt till att man blivit lurad av mytomanen Manuel Knight?

Knappast, för Sveriges Radio har gjort precis ALLT för att försöka dölja det faktum att man vet att Manuel Knight är en bluff! Cilla Benkö har som vd för Sveriges Radio ett oerhört stort ansvar för att Sveriges Radio som varumärke grovt solkats av att man mörkat och betett sig ohederligt i detta sanslöst stora och allvarliga skandalärende!

Kl 11:03 kommer Medierna i SR P1 att hänga ut Manuel Knight som mytoman och manipulatör. Länk här till info: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/864407?programid=2795

Notera gärna namnet ”Erik Petersson” och som står som reporter för inslaget.

Denne Erik Petersson blev redan för ett halvår sedan informerad om att Manuel Knight är en bedragare, men då passade det inte honom att reagera. -Nej, inte förrän Magasinet Filter i januari publicerade sitt Manuel Knight-specialreportage signerat Oskar Sonn Lindell, blev det intressant för Erik Petersson att intressera sig för Manuel Knight-skandalen. Dags att vakna först då, Erik Petersson och Medierna i P1?

För att visa varför vi är griniga på Erik Petersson och på programmet Medierna, så klistrar vi här nedan in det mejl vi sände den 14 september 2016. Där kan alla läsa hur vi då försökte slå larm, men att det inte passade herrarna att titta på ärendet. Gissningsvis för att det kom från en anonym grävargrupp? Varför bry sig om vad en liten flock medborgarjournalister under 1½ års tid har grävt fram? Varför inte bara fortsätta att i sina elfenbenstorn kika efter sitt navelludd och annat för dessa usla journalister så livsviktiga sysselsättningar? Lata oduglingar hela bunten ( med ett par tre lysande undantag!) och som inte är kostymen vuxen, men som ändå ivrigt ryggdunkas av TU:s vd Jeanette Gustafsdotter. Det säger väl allt?

Från: Ground Hog <groundhogswe@gmail.com>
Datum: 14 september 2016 20:25
Ämne: Är detta något av intresse för 'Medierna'? Reguljärmedia vill inte låtsas om problemet med SR:s enögdhet.
Till: erik.petersson@tredjestatsmakten.se, fredrik.helgesson@tredjestatsmakten.se
Kopia: medierna@tredjestatsmakten.se
Hej!

Det här nedan inklistrade är från en artikel vi publicerade idag:

==================================

onsdag 14 september 2016

Ryssen ”Egor Putilov” har skrämt slag på ledningen för Sveriges Radio. Men att -bildligt- gå i säng med Manuel Knight, en amerikansk militär bedragare, det har man tydligen inga problem med?

Ryss-skräcken på Sveriges Radio har nu än en gång manifesterat sig för lyssnarna. Men att samma Sveriges Radio gör allt för att dölja att man under många år använt sig av en amerikansk militär bedragare, det skall inte medborgarna i Sverige få veta? Var finns svensk reguljärmedia? Varför sitter den svenska journalistkåren bara tyst? 

Under veckan som gick bjöds P1-lyssnarna på ett par mycket intressanta program. Vi syftar för vår del på programmen Konflikt resp Medierna, vilka båda har sin ordinarie sändningstid på lördag förmiddag....>>

=================================

Se det ovanstående som en provbit.
Vi är en grupp som i skydd av anonymitet sedan över ett år tillbaka håller på att granska den amerikanske militäre bedragaren Manuel Knight. I över ett år har ledningen för SR och SVT känt till att man blivit lurade av denne förslagne skojare. Han har också lurat i tur och ordning: Polisen, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket samt under mer än fyra år, den svenska Försvarsmakten! Det har från FM betalats ut mer än en halv miljon kronor till Manuel Knight. Det var vi som slog larm om hans svindlerier rörande både de rättsvårdande myndigheterna och Försvarsmakten.

Vi har kontaktat en stor mängd tidningar, men ingen har visat intresse för ärendet. Visst, det kan vara litet känsligt för Manuel Knight är svart, men det i sig borde inte vara hindrande för en neutral och förutsättningslös granskning. Vi driver bloggen Manuel Knight News. Det finns på den bloggen inte minsta tillstymmelse till något av rasistisk karaktär. Dagens artikel hittar man här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/09/ryssen-egor-putilov-har-skramt-slag-pa.html
Vi är starkt kritiska hur SR och SVT har valt att aktivt dölja information om att man vid en mängd tillfällen använt sig av Manuel Knights tjänster och att han därigenom under lång tid lurat bolagen. Vi har full bevisning gällande SR:s försök att dölja att man blivit lurade av honom.

Ni är välkomna att höra av er. Vårt material är fritt att använda. Alla våra påståenden på bloggen är tydligt förankrade iom att vi alltid anger källa. Vid tillfällen då vi spekulerar, så anges detta då tydligt.

Med hälsningar!

//Groundhogs


Då, för ett halvår sedan, då dög det inte för Erik Petersson eller de andra på Medierna att höra av sig. Därför kan vi redan här och nu informera dem att deras produktionsbolag Tredje Statsmakten är på vår ”svarta lista” och vi vill inte ha något med det bolaget eller deras journalister att göra.
Vi är inte bittra. Vi är glada att kunna visa på att inte ens programmet Medierna och som är tänkt att granska medierna i Sverige, är något att lita på. Tack för det!