Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 12 februari 2017

Näe du, Manuel Knight! Du ljuger! Vi har visat det många gånger och idag skall vi än en gång visa att du är en lögnare, en mytoman. Varför lägger du inte ner din bedrägeriverksamhet?

Vi vet att din mytomani inte är behandlingsbar eller ens marginellt möjlig att påverka, så det bästa vore ju om du kunde hålla igen truten istället för att, som du nu håller på, att försöka snacka dig ur den uppkomna situationen. Du är nu tack vare Magasinet Filter avslöjad över hela Sverige. Hur känns det för dig? Hur känns det för din familj?

I Magasinet Filter nr 54 säger Oskar Sonn Lindell på s 63 följande till Manuel Knight à propos att Manuel Knight ofta åberopar sin lögnaktiga bakgrund om att vara en Special Forces:

Det är ändå uppgifter som har upprepats i medierna. I Sverige har man knappt hört talas om någon som varit med i Special Forces, och jag tror att det har gett dig extra stjärnglans och gjort dig intressant.

Varpå Manuel Knight svarar (vår fetning):

Det är väldigt lätt att tro det om man inte pratat med våra kunder. Jag upplever att jag hade kunnat komma lika långt genom att bara säga att jag är krigsveteran. Det är också väldigt ovanligt i svenska sammanhang. Sedan blev det fel – återigen, superledsen för det. Men jag är övertygad om att det inte är en mersäljsfaktor för oss

Där har Manuel Knight fel. Hans lögner om att vara en gisslanbefriare från US Special Forces är precis det han utnyttjar! Vi gick tillbaka i våra arkiv och i en publikation från 2012 fann vi en artikel om Manuel Knight och där han hänvisar till att det är från sina fejkade erfarenheter i US Army han hämtar exempel och inspiration:

Hur använder du din bakgrund i armén i din nuvarande roll?
Det finns förbluffande många likheter. När jag var i armén och skulle befria en gisslan var det oerhört viktigt att veta vad vi skulle göra, vilka roller de olika personerna hade och att vi hade samma målsättning. När jag håller föreläsningar för svenskt näringsliv bryter jag ner de här erfarenheterna och visar på hur armén har likheter med arbetslivet. Konsekvenserna är inte lika direkta i näringslivet som i militären, där får man betala ett högt pris omgående om man inte gjort en gedigen förberedelse


Manuel Knight ljuger vanemässigt och när han påstår att lögnerna om att vara en Special Forces och suttit krigsfånge och att vara en topphemlig gisslanbefriare inte skulle haft nån betydelse för dem som bokar honom, då vet Manuel Knight att han ljuger. Men eftersom den svenska journalistkåren, med ett par undantag, inte brytt sig om att Manuel Knight, en amerikansk militär bedragare, plundrar Sverige på miljoner, så har Manuel Knight kunnat fortsätta.

Sannolikt sitter Camilla Heed, den lydiga kontorsråttan i Manuel Knights tjänst, och ringer runt till gamla kunder och försöker förmå dem till att än en gång boka in bedragaren Manuel Knight. Vi gissar att det går allt trögare med bokningarna och ändå har vi Groundhogs ännu inte sjösatt vårt hemliga vapen för att torpedera Sinkfield & Co och Manuel Knight Academy. Det skall kosta, att som Manuel Knight, komma till Sverige och här bli väl mottagen, men sen med hjälp av lögner och sin svenska fru Anne Knight, plundra nationen på miljoner kronor -årligen!

Fotnot: I artikeln påstås det att Manuel Knight skulle vara utbildad psykolog och ha erfarenheter av dramatiska uppdrag i bland annat Irak. Det där är bara lögn alltsammans! Att Manuel Knight skulle ägna sig åt att lyssna på jazz och att spela tennis är förstås bara nys. Han säger det för att ge sig själv lite glansig nimbus. Typiskt för patrask.

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.